Šminker Dušan Lazić Laza
Svet

12 септембра, 2023 19:30

By

Ilda, Marina Visković i Marina Tadić: Stajlinzi koji su privukli najviše pažnje, glasajte za najbolje obučenu damu FOTO

Šminker Dušan Lazić Laza okupio dame povodom njegovom 40. rođendana

Najpoznatiji i najcenjeniji šminker Dušan Lazić Laza sinoć je proslavio 40. rođendan u Akacia Open Conceptu. Tim povodom, mnoge poznate dame upriličile su ovaj događaj. Njegova dugogodišnja prijateljica Ilda Šaulić takođe je bila jedna od bitnijih zvanica ovo veče koja se na rođendanu sjajno provodila u društvu Marine Visković i Marine Tadić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazic Dušan LAZA , (@laziclaza)

Sve tri blistale su u potpuno različitim kreacijama te su njih tri odnele apsolutnu pobedu u idabitu toalete za Lazin rođendan.

Iako su sve dame izgledale odlično, njih tri su se najviše izdvojile…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official)

Tri potpuno različita karaktera oslikavale su i njihove kombinacije dok je najviše simpatija čak i u komentarima odnela Marina Tadić koja je blistala u crvenoj haljini na cvetiće i crnim gležnjačama. Ilda je ostala verna klasici dok je Marina izgledala kao princeza iz bajkovitih filmova.

U anketi ostavite i svoj glas za jednu od njih tri…

Svoj glas dajem:

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Dušan Lazić Laza i Ilda Šaulić – Prijateljstvo koje traje godinama

Podsećanja radi, Dušan Lazić Laza svojevremeno je za magazin Story istakao da se on i Ilda razumeju i kad ćute da nemaju nesuglasice i tajna a što je najznačajnije od svega imaju isti pogled na svet. Ilda, sa druge strane ističe da je Dušan u potpunosti prepoznao njen karakter i nju kao osobu koja želi da izgleda prirodno:

– Naša saradnja traje do danas, postali smo najbolji prijatelji i kumovi. Ako vam kažem da je krstio moje dete, onda o čemu dalje da pričamo.

Budući da se Ilda u javnosti izdvaja kao jedna od nasvedenijih i najsmernijih dama Dušan je u ovom velikom intervjuu istakao čime je to zaslužila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazic Dušan LAZA , (@laziclaza)

– Vaspitanje i obrazovanjem. Sa stilom se rodila a ona živi i ponaša se u skladu sa svojom ličnošću i svojim osećanjima. Ima meru u svemu, u onome što će reći i u onome što će obući. Ilda je u potpunoj harmoniji sa sobom, vesela i puna ljubavi za sve ljude koji je okružuju.

Kako bi zapečatila priču o njihovom odnosu, Ilda je rekla nešto veoma dragoceno – da su muško-ženska prijateljstva ipak moguća…

– Laza je deo moje porodice i imamo otvoren odnos. Ume da bude dosta oštar na jeziku i da kaže stvari koje mi u datom momentu možda i ne prijaju, ali su prave i iskrene. Volim njegove komentare, da me razdrma ako se zanesem i da imam slobodnu da pričam o svemu. Nemam ja mnogo takvih prijatelja – rekla je Ilda koja je istakla da je njen suprug Bojan sjajno prihvatio Lazu…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images