Scandal

12 Septembra, 2020 18:00

IMA NADE! Brena hoće da pomogne Tanji Savić!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Lepa Brena rešila je da pomogne Tanji Savić da vrati sinove Maksima i Đorđa u Srbiju iz Australije!

Daće joj koliko je potrebno para da ode po sinove!

Naime, nakon što se njen muž Dušan Jovančević oglasio i rekao da Tanja, navodno, laže, te da je i ona bila pozvana da ode s njim i sa decom u Australiju, ali da, navodno, nije htela, Tanja je javno apelovala na kolege da joj pomognu, kako ko može, i da joj omoguće da ode u Gold Kost da se izbori za starateljstvo nad decom!

Pevačica je, naime, obećala da će sve vratiti do dinara čim reši probleme oko dece, a Lepa Brena se među prvima ponudila da joj pomogne! Ona je bliskim kolegama i prijateljima rekla da prenesu Tanji kako je spremna da joj pomogne sve što treba! I finansijski, i savetima!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Bila je u fazonu: Neću ja propasti za tih nekoliko hiljada evra! Pa Tanja je godinama radila u Grandu, ona je zarađivala novac i za sebe, ali i za nas… Taman posla da joj ne pomognem kad je tako delikatno pitanje po sredi! Ako neko treba, mi moramo da joj se nađemo, rekla je Brena prijateljima i napomenula da neće da se nameće, niti da sama zove Tanju, ali da ona svakako mora da zna da na nju može da računa u svakom trenutku!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!