Imanje Kaje Žutić svet novine svet portal
Svet

May 23, 2024 20:45

By

Prelepe vesti u 52. godini, svečana objava je tu: Želja Kaje Žutić ispunjena je nakon toliko godina VIDEO

Imanje Kaje Žutić njen je raj

Ćerka Cece Bojković, Katarina Žutić, kako Glorija piše nasledila je posle bakine i dekine smrti predivno parče zemlje, na kom je rešila da napravi svoju oazu mira. Imanje Kaje Žutić biće opremljeno i uređeno po njenim afinitetima ali da vidimo kako ga ona opisuje…

Imanje Kaje Žutić svet novine svet portal

ATA images

Imanje Kaje Žutić idealno je za maštanje i odmaranje

Najveća prednost imanja koju ističe glumica jeste što je odvojen od gradske vreve i čini se kao da vreme ne leti…

Pročitajte Parče raja skriveno od radoznalih pogleda – Kaja Žutić ovde odmara dušu kada joj je svega dosta (foto)

– Nema buke i nema te žurbe koju grad donosi. Kad sam u gradu, nema šanse da sedim kod kuće, da zalijem cveće, sredim bašticu, nešto slikam, imam ideje ili čitam. To ne može. U gradu uvek ima nešto da se radi, uvek negde mora da se ode i slobodan dan se pretvori u jurnjavu, pa jedva čekam da dobijem neku obavezu da se odmorim – iskrena je glumica.

Imanje Kaje Žutić svet novine svet portal

Instagram

Imanje Kaje Žutić služiće i kao oaza relaksacije uz njen omiljeni hobi

Gumica se preselila na prelepo imanje, ali je to nije omelo da nastavi da radi na pokretanju svog Jutjub kanala, što je naišlo na oduševljenje njenih fanova.

– Plan mi je da napravim i Jutjub kanal vezan za slikanje, na kome bih, kad steknem dovoljno znanja, mogla druge da uputim u tu vrstu meditativne relaksacije – istakla je Kaja, koja je svoje verne pratioce obradovala lepim vestima. Ona će od sada, iako i sama kaže da nije vična, u svojoj 52. godini voditi računa o svom profilu umesto saradnice, a to je posebno i najavila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

Naime, već duže vreme njen Instagram profil veoma je bio possećen zahvaljujuči devojci koja je to radila umesto glumice ali od sada Kaja uvodite novine. Svojim profilom baviće se ona sama, kako ističe.

Photo: Milos Rafailovic ATA images

– Dobro jutro. Svečana objava je tu! Daću sve od sebe da ostanem zabavna… Ponešto sam naučila od te devojke  pa ću sad da primenjujem. A vi pišite sugestije i savete – objavila je svečano Bojkovićkina ćerka.

Imanje Kaje Žutić, pretpostavljamo biće jedno od najčešćih objava a mi joj ovim putem u vođenju profila i samom marketingu želimo puno sreće.

AUTOR: SVET

FOTO: Photo: Milos Rafailovic ATA images