Vikendica Katarine Žutić portal vet
Svet

November 5, 2023 17:00

By

Parče raja skriveno od radoznalih pogleda: Kaja Žutić ovde odmara dušu kada joj je svega dosta (foto)

Vikendica Katarine Žutić budi rane uspomene

Katarina Žutić koja je najpoznatija po svom talentu za glumu, te je ljudi pamte i po bronjim ostvarenjima, otkrila je novi talenat. Naime, glumica se oprobala u slikarstvu i pošto je videla da joj dobro ide odlučila je da se preda ovoj umetnosti. Vikendica Katarine Žutić njen je beg od stvarnosti a evo kako izgleda…

Vikendica Katarine Žutić portal svet

Instagram

Ona obično ide u vikendicu nadomak Beograda kako bi imala više inspiracije i mira za rad, okružena prirodom. Kaja je pre nekoliko meseci na Instagramu objavila kratak video u kojem je pokazala kako izgleda dvorište. Zelenilo, voćnjak, zazidana česma, cvrkut ptica i čist vazduh su pravo parče raja.

Pročitajte Svi čekaju reakciju Cece Bojković – Gola slika Kaje Žutić kruži internetom

Inače, glumica tokom boravka u vikendici nadomak Beograda koju je nasledila od bake i deke pretežno slika cveće, letnje pejzaže, more, prirodu…

Vikendica Katarine Žutić portal svet

Foto: Instagram Screenshot

– Moj otac je čak želeo da upiše slikarstvo, ali je ipak krenuo drugim putem. Imam nekoliko njegovih slika i zaista ih volim.

Pročitajte Ceca Bojković podelila recept za najsočniji juneći stejk, tajna je u ovom potezu kako bi meso bilo izvanredno (recept)

– Mislim da sam ovog puta imala vremena da se posvetim jednom delu svoje kreativne ličnosti, pa sam došla do nekih rezultata. Ne želim da zvučim pretenciozno, nisam slikarka – ispričala je Katarina ranije za Gloriju i dodala:

Vikendica Katarine Žutić portal svet

Instagram

– Prijateljima se uglavnom dopada ono što radim. Naravno, ne pokazujem im propale pokušaje nego samo radove kojima sam relativno zadovoljna. U principu, dosta sam stroga prema sebi i retko sam zadovoljna do te mere da bih to podelila sa nekim, pa bi se moglo reći da od marta do danas imam desetak radova koje me nije sramota da pokažem drugima.

Pročitajte Fotografija zabrinula prijatelje i javnost – Svetlana Bojković nije dobro i više ne može da krije

Podsetimo, glumica Katarina Žutić često govori o svojoj porodici, posebno kada je u pitanju odnos sa majkom, Svetlanom Bojković. Ipak, malo ko pamti ko je bio njen otac. Svetlana je Katarinu dobila iz braka sa Milošem Žutićem od kojeg se kasnije i razvela. Miloš je i sam bio veliki glumac koji se našao u popularnim glumačkim ostvarenjima poput “Balkan Ekspresa 2″, “Petrijinog venaca” i “Kamiondžija“.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram