Vikendica Kaje Žutić
Svet

February 22, 2024 14:30

By

Kaja Žutić odlučila da se povuče, Ceca Bojković pretužna zbog njene odluke

Vikendica Kaje Žutić budi rane uspomene

Katarina Žutić koja je najpoznatija po svom talentu za glumu, te je ljudi pamte i po bronjim ostvarenjima, otkrila je novi talenat. Naime, glumica se oprobala u slikarstvu i pošto je videla da joj dobro ide odlučila je da se preda ovoj umetnosti. Vikendica Kaje Žutić tačnije njeno prelepo imanje prepuno je njenih radova.

Vikendica Kaje Žutić

Instagram

Vikendica Kaje Žutić van Beograda njena je oaza mira 

Ona obično ide u vikendicu nadomak Beograda kako bi imala više inspiracije i mira za rad. Vikende uglavnom provodi na ovoj lokaciji kada je lepo vreme, okružena mirom i prirodom. Kaja je na Instagramu pre nekog vremena objavila kratak video u kojem je pokazala kako izgleda dvorište. Zelenilo, voćnjak, zazidana česma, cvrkut ptica i čistiji vazduh su pravo parče raja.

Pročitajte Obmana za obmanom, iz ove perspektive sve je laž – Otkriveno ko su zapravo Aca Ilić i Biljana Jevtić

Inače, vikendica Kaje Žutić njeno je skrovište pa glumica tokom boravka na imanju koje je nasledila od bake i deke pretežno slika cveće, letnje pejzaže, more, prirodu…

Vikendica Kaje Žutić

Foto: Instagram Screenshot

Vikendica Kaje Žutić iznedrila je iz glumice ono najnećnije i najkreativnije 

– Moj otac je čak želeo da upiše slikarstvo, ali je ipak krenuo drugim putem. Imam nekoliko njegovih slika i zaista ih volim.

Pročitajte Fotografija zabrinula prijatelje i javnost – Svetlana Bojković nije dobro i više ne može da krije

– Mislim da sam ovog puta imala vremena da se posvetim jednom delu svoje kreativne ličnosti, pa sam došla do nekih rezultata. Ne želim da zvučim pretenciozno, nisam slikarka – ispričala je Katarina ranije za Gloriju i dodala:

Vikendica Kaje Žutić

Instagram

– Prijateljima se uglavnom dopada ono što radim. Naravno, ne pokazujem im propale pokušaje nego samo radove kojima sam relativno zadovoljna. U principu, dosta sam stroga prema sebi i retko sam zadovoljna do te mere da bih to podelila sa nekim, pa bi se moglo reći da od marta do danas imam desetak radova koje me nije sramota da pokažem drugima.

Pročitajte Svi čekaju reakciju Cece Bojković – Gola slika Kaje Žutić kruži internetom

Podsetimo, glumica Katarina Žutić često govori o svojoj porodici, posebno kada je u pitanju odnos sa majkom, Svetlanom Bojković. Ipak, malo ko pamti ko je bio njen otac. Svetlana je Katarinu dobila iz braka sa Milošem Žutićem od kojeg se kasnije i razvela. Miloš je i sam bio veliki glumac koji se našao u popularnim glumačkim ostvarenjima poput “Balkan Ekspresa 2”, “Petrijinog venaca” i “Kamiondžija”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram