Suprug Katarine Žutić konačno u javnosti
Svet

18 Avgusta, 2022 09:00

Katarina Žutić sa partnerom pobegla na more, evo kako izgledaju potpuno ogoljeni pred svetom (foto)

Suprug Katarine Žutić konačno u javnosti

– Volim da letujem u dve faze, imam utisak da sam duže imala odmor – priznala je Katarina Žutić u intervjuu koji je nedavno dala za HELLO! magazin. Šarmantna glumica krajem jula uživala je na moru, a zatim se vratila u Beograd kako bi odigrala unapred dogovorene predstave. Ovih dana ponovo je na plaži, o čemu svedoče i fotografije na njenom Instagramu.

Pročitajte: Hteo je da me iznenadi, a onda je izvadio batak – Ljubavna priča Cece Bojković i Miloša Žutića će vas nasmejati do suza

 

Kaja Žutić pokazala je maštovitost i dok se sunča, pa je u letnji autfit, uz kupaći kostim uvrstila i plavi turban za glavu, kao i retro model naočara za sunce. Ovog puta pokazala je i svoju jaču polovinu, supruga Nemanju Aćimovića, sa kojim duže od deceniju uživa u ljubavi uprkos tome što nemaju naslednike.

Pročitajte: Ni njima ne cvetaju ruže – Kad vidite kolike su penzije glumcima i pevačima, utešićete se

Majka pozorišne glumice, Svetlana Bojković je baš nedavno govorila na tu temu, ističući da je Kaji oduvek bila bezrezervna podrška kao i Nemanja.

Pročitajte: Katarina Žutić i Nemanja Aćimović za magazin Gloria otkrivaju – Svi detalji naše ljubavi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

– Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, a Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda se sve što sam htela i umela – rekla je glumica za „Gloriju“ koja je svojevremeno ispričala da je Kajino rođenje doživela kao dar od boga.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram Screenshot