Scandal

22 Januara, 2021 15:00

Indi Aradinović KOST i KOŽA! Fanovi ozbiljno ZABRINUTI! (FOTO)

Za samo nekoliko meseci Indira Indi Aradinović se bukvalno prepolovila, a njen novi izgled se po svemu sudeći fanovima nije dopao te su joj uputili mnoštvo kritika.

Osušila se!

Naime, Indi je svoj Instagram profil osvežila novim fotografijama, a zabrinuti fanovi rešili su da očitaju lekciju pevačici. Kako su napisali, oni bi voleli da se Aradinovićeva vrati na staro, kada je imala obline koje su sada gotovo nestale. Takođe, neki su je nazvali i „mršavom Kim Kardašijan“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели INDY_ARA_ (@indy_ara_indira)

„Sine, čitaš li ti ove komentare? Ovo nisi ti, vraćaj de na staro, čoveče. Šta se desilo sa tobom? Plastika, čoveče„, „Bolja si riba bila pre, kao žena ženi ti kažem“, „Da si ovo sve postigla bez operacije bilo bi super, ovako ništa”, „Prva si ti govorila da voliš svoje obline i da nikad ne želiš izgledati kao kostur… Preterala si„, bili su samo neki od komentara koje je pevačica dobila na konto svog izgleda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели INDY_ARA_ (@indy_ara_indira)

Podsećanja radi, Indi je prošle godine proživela pravu dramu kada je usled operacije želudca došlo do ozbiljnih komplikacija zbog kojih je pevačici život visio o koncu. Nakon dugog i teškog oporavka, Aradinovićeva je nastavila da mršavi i do sada je skinula oko 30.kilograma.

A kako se vama dopada Indirin novi izgled?

Da li je Indi previše smršala?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

FOTO: ATA IMAGES