Sestre Aradinović
Svet

20 октобра, 2021 23:00

Indi neće da čuje za sestru! Ovo NE OPRAŠTA Editi!

Edita i Indy Aradinović godinama oči vade jedna drugoj kao da su najgore suparnice, a ne rođene sestre. Ne beže one ni od medijskog prepucavanja, ali posle operacije i velike zdravstene krize koju je Indy imala, pokušale su da žive u ljubavi. Edita joj je u tim trenucima bila najveća podrška, međutim, ponovo su zaratile i sada otkad se Indy vratila iz Danske, gde je živela sa dečkom, one ne razgovaraju.

Indi neće da čuje za sestru!

Indy ne želi lažne odnose, kao sestre su, vole se, a zapravo jedna prema drugoj osećaju veliku netrpeljivost. Indy je ta koja se stalno vraća na prošlost i ne može da oprosti Editi neke stvari. Kad god se pomire, vrlo brzo se vrate na sukobe iz prošlosti i reči koje se ne zaboravljuju. Njihova majka je zbog toga najtužnija i sve bi dala da joj se ćerke lepo slažu. Indy je već dva meseca u Srbiji, a sa sestrom se uopšte nije ni videla. Otpratile su se i sa Instagrama. Indy je nedavno raskinula sa dečkom iz Kopenhagena, tamo je i živela neko vreme, ali nije želela čak ni to da podeli sa Editom – kaže za Svet izvor blizak sestrama Aradinović.

Kako se izboriti sa toksičnom porodicom? Kloni se svađa, postavi granice, ne moraš da budeš spasilac kad je kriza. Ne moraš da objašnjavaš svoju situaciju, ne treba ti odobrenje da uspeš u životu. Ja ovo uvek uradim, a vi – napisala je Indi pokušavajući da objasni zašto se drži na distanci od sestre. Iako ovim Indy krivicu baca na drugu stranu, za svaku svađu je uvek potrebno dvoje.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ