Starija ćerka Nataše Bekvalac
Svet

November 21, 2022 22:00

By

Srce joj je ispunjeno tugom: Nataša Bekvalac konačno progovorila kako živi, objava rasplakala porodicu i prijatelje

Instagram Nataše Bekvalac prepun je korisnih saveta ali i tužnih objava

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da se obrati onima koji joj redovno pišu poruke na mrežama i koji zbog njenih objava i slika, idealizuju njen lik. Instagram Nataše Bekvalac izgleda savršeno, ali to, kako je i sama istakla, nije život. Ono o čemu je zapravo maštala nije ovo što trenutno živi i nije ništa bolja od svih onih žena koja prate njen rad.

Pročitajte: Tuga zakucala na vrata porodičnog doma – Nataša Bekvalac neutešna zbog onog što se desilo maloj Katji

Foto: ATA images

Instagram Nataše Bekvalac ponovo je posetio ogroman broj ljudi i to sve zbog ove objave koju vam prenosimo u celosti:

– Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prate su žene, devojke, devojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem, oduvek sam to želela i kada je moja muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savete, mislite da znam nešto više, veće nego što znate vi.

Pročitajte: Nataša Bekvalac krije da ima ozbiljnu bolest, ne da da ćerke išta primete

Foto: ATA images

– Želim da vam kažem da niti umem da dam savet, niti znam nešto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen. Možda slike jesu, ali ko još slika tugu? Nje imam, imam je u galonima i čuvam je za neke pesme i retke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat. Dame moje, niko, zapamtite niko vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju decu – 

Pročitajte: Imala je samo dve godine više nego Hana sada – Zbog njega je Nataša Bekvalac pobegla od kuće, ludo su se voleli

Ispovest Nataše Bekvalac

Foto: ATA Images

– Zato, navucite najudobnije pantalone (zgodnije je), zasucite rukave i obezbedite sebi samostalnost i život. Samo nezavisna, samostalna žena može biti slobodna i srećna. Ispravite me ako grešim. I samo tada može voleti baš onoga koje njeno srce želi, a biće zaslužuje – napisala je Nataša Bekvalac u objavi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal

FOTO: ATA images