bolest nataše bekvalac
Svet

7 Avgusta, 2022 13:00

Nataša Bekvalac krije da ima ozbiljnu bolest, ne da da ćerke išta primete

Bolest Nataše Bekvalac mnoge je zabrinula

Nataša Bekvalac sinonim je za ženu čija lepota može da zavrti pamet svakom muškarcu. Ipak, posle traumatičnih iskustava pop zvezda poslednjih godina uživa u singl statusu. Njeni izbori, više puta je i sama priznala, često nisu bili pravi, ali su joj doneli neprocenjivo iskustvo i naučili je važnim lekcijama.

Bolest Nataše Bekvalac više nije tajna

Budući da iza sebe ima čak tri razvoda lepa novosađanka nedavno je otkrila da se pozitivnim stavnom borila protiv tuge i da se uvek, prvenstveno zbog svojih naslednica, a onda i zbog sebe, trudila da se izdigne iznad situacije.

Pročitajte: Priče o novoj ljubavi prekinula dugo čuvana tajna – O ovome je Nataša Bekvalac ćutala godinama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Pa i stresova i tuga. Nemoj da misliš da ja nisam trajno oštećena zbog tih stvari. To što sam ja pozitivna osoba i što sam generalno nasmejana to ne znači da nisam trajno oštećena. Tri puta ti se desi da ne uspeš u onom u čemu si maštala. Naravno da će to ostaviti na tebi traga ali meni je život nekako namestio da sam roditej i to da imam veliko i malo dete. I da sam samohrani i samostalni roditelj i da bukvalno mislim da nemam njih dve tako zahtevne kao što jesu, da bih podlegla – kaže Nataša i dodaje:

Pročitajte: Nataša Bekvalac -Lagala sam muževe jer nisam volela sebe

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Depresija mi je bila preko potrebna, znaš ono, bukvalno mi treba pet dana da legnem. Da legnem, da ugasim svetlo, da se ne kupam, da mi niko ne dolazi, hoću da budem u depresiji a ne mogu jer Keti treba ujutru u školicu, Hana mi ima problem ne znam ni ja tamo. Mene je natempirao Bog da budem ovakva. Ali nemoj misliti da moje srce ne broji ožiljke i da nisam u nekim trenucima jako tužna što nemam porodicu onakvu o kakvoj sam maštala. Nisam sigurno maštala da moja deca odrastaju bez očeva – rekla je Bekvalčeva za Alo i otkrila kako je nastao njen veliki hit „Mala leđa“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Generalno izbegavam da pričam o muzici, pogotovo što često podcenjujemo svoju publiku. Nekada i ne treba da upoznate svoje idole. Ja sam imala par momenata gde sam upoznala ljude i sve mi se onako srušilo. Iz tog razloga ne volim da prepričavam svoju muziku, da govorim u kom trenutku je nastala i ostalo. Konkretno ovu pesmu je napisala Marina i napisala je nakon Danilove nesreće. Prosto ceo taj album je bio takav kakav jeste. Ja sam uvek muziku tako nekako i stvarala. Uvek sam radila sa ljudima koji su moji jako bliski saradnici i prijatelji i koji ne mogu da se izuzmu iz mog života. Prosto ne mogu da pišu ko zna šta, a da se meni dešava najveći brodolom ikada.

FOTO: RAJKO RISTIĆ