Ishrana Marijane Mateus svet novine svet portal
Svet

May 25, 2024 14:15

By

Tajna besprekornog izgleda Marijane Mateus se krije u ovome: Poznata kreatorka otkrila kojih pravila se pridržava

Ishrana Marijane Mateus zadužena je za njen savršen izgled

Marijana Mateus gazi šestu deceniju, a na savršenoj liniji joj mogu zavideti i duplo mlađe dame. Nekadašnja manekenka, kao i bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i fudbalskog asa Lotara Mateusa je poznata po svom besprekornom stilu oblačenja, a svoje pratioce na Instagramu često obraduje fotografijama iz privatnog života.

Ishrana Marijane Mateus svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Ishrana Marijane Mateus bazirana je na ovim namirnicama

Modna kreatorka ne pravi izuzetke kada su nega, zdrava ishrana i trening u pitanju i upravo zbog toga izgleda fantastično. Onda gotovo svakodnevno vežba, a od tog pravila ne odstupa ni kada je na odmoru.

“Izazovna vremena navode nas da postanemo bolja verzija sebe. Svima nam je dato 24 sata dnevno. Način na koji ih koristimo utiče na životne rezultate. Za mene je vežbanje najbolje ‘bekstvo‘ jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus”, istakla je nedavno Marijana.

Ishrana Marijane Mateus bazirana je na zdravim namirnicama, a doručak i ručak su obavezni.

“Doručak je najvažniji i trudim se da ga nikada ne preskačem. Moj jutarnji ritual je da kada se probudim prvo popijem kafu pošto sam veliki ljubitelj, a potom pojedem manju količinu kornfleksa sa voćnim jogurtom. Važno je da svaki dan u ishranu obogatim i nekim voćem. U poslednje vreme najviše volim da jedem crveno grožđe i kivi za užinu, a ponekad jabuku, bananu”, napominje Marijana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

“Trudim se da ne jedem mnogo kasno iako je to često nemoguće. Najviše volim da uveče oko 7 ili 8 sati izađem sa prijateljima na večeru”, kaže Marijana, koja porede mnogobrojnih obaveza uvek nađe vremena da se posveti sebi.

Pročitajte Mala crna haljina idealna za sve prilike – Marijana Mateus pokazala kako se oblači dama sa stilom FOTO

Ov nekadašnja manekenka ističe da se sportom bavi ceo život i smatra da i pored dobre genetike je neophodna fizička aktivnost ukoliko želite telo da dovedete u top formu.

“Sportom se bavim od malih nogu i trudim se kad god imam vremena vežbam. Za moj izgled je većinom zaslužna genetika ali bila bih nekorektna kada bih rekla da je to jedina tajna mog dobrog izgleda. Ništa ne može samo od sebe. Već godinama strogo vodim računa o ishrani. Za rekreaciju izdvojim 45 minuta dnevno i to je sasvim dovoljno. Ne moraju žene da idu u teretanu ili plivanje, najvažnije da stalno budu u pokretu, trče ili šetaju”, savetuje kreatorka.

Ishrana Marijane Mateus svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram