Poznata dizajnerka Marijana Mateus
Svet

October 31, 2023 10:15

By

Mala crna haljina idealna za sve prilike: Marijana Mateus pokazala kako se oblači dama sa stilom FOTO

Poznata dizajnerka Marijana Mateus ima besprekoran stil

Marijana Mateus ne prestaje da intrigira javnost putem društvenih mreža, a njena modna izdanja uvek ostavljaju bez daha.

Poznata dizajnerka Marijana Mateus

Instagram

Poznata dizajnerka Marijana Mateus očarava izgledom

Bivša supruga biznismena Miodraga Kostića kao i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa je poznata po svom besprekornom stilu oblačenja, a svoje pratioce na Instagramu često obraduje fotografijama iz privatnog života na kojima se može primetiti koliko uživa u životu.

Njena poslednja objava na Instagramu je napravila totalnu pometnju, a preko 3.500 lajkova to i dokazuje.

Naime, Marijana je objavila niz fotografija gde čestita rođendan svojoj prijateljici, a na jednoj od fotografija pozira u providnoj letnjoj haljini sa dubokim šlicem koji otkriva njene izvajane noge. Ova lepršava haljina cvetnog dezena u kombinaciji sa crvenim karminom su pun pogodak.

Poznata dizajnerka Marijana Mateus

Instagram

Pročitajte Marijana Mateus bacila oko na Đokovića – Supruga poludela kad je pročitala kompliment koji mu je kreatorka uputila

S obzirom na to da je pobornik zdravog načina života, a poznato je i da redovno trenira nije ni čudo što Marijanin fantastičan fizički izgled privlači toliko pažnje, a njen osmeh, kao i mladalački izgled posebno plene.

Poznata dizajnerka Marijana Mateus je objavila i fotografiju u crnoj top haljini sa dekolteom, a dubok šlic je otkrio njene savršeno vitke noge za koje ona inače voli da kaže da su joj glavni adut, pa je tako često možemo i videti u kratkim haljinama.

Ovaj kroj haljine koji ističe sve njene atribute joj fenomenalno stoji, a uz ovu haljinu su se savršeno uklopile i crne sandale sa satenskim kaiševima.

Poznata dizajnerka Marijana Mateus

Instagram

Ove poslednje ojave Marijane Mateus su izazvale oduševljenje njenih pratilaca, posebno muškog dela populacije, a komentari poput “Marijana ulepšavaš mi dane svojom lepotom i osmehom”, “Za vas dve vreme je stalo!” se samo nižu…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram