Dragana KAtic
Scandal

24 Novembra, 2021 12:35

Ispovest Dragane Katić! Ujutru na hemioterapije a uveče u studio!

Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva „Grand šoua”.

Iskrena ispovest Dragane Katić, šokirala je mnoge, a retko ko zna da se voditeljka tokom svog života i karijere ozbiljno propatila. Ona je nedavno u svojoj ispovesti bez ustezanja govorila o problemima sa majkom, pokojnim suprugom, nedostajanju dece i drugim stvarima.

Ispovest Dragane Katić!

Niko nije znao da se iza njenog osmeha pred kameram, krije tuga i briga, dok je trčala između snimanja i bolnice, dok je brinula o bolesnoj majci.

– Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva „Grand šoua”Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi. Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom. Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam „Nikad nije kasno”. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite – prisetila se Dragana a dotakla se i pokojnog muža koji ju je ostavio pred rođenje blizanaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic)

Uz to, poznta voditeljka kaže da se o sinovima Bojanu i Bogdanu skoro uvek sama brinula, bez muža.

Ispovest Dragane Katić kako je odgajala blizance!

– Odlučila sam sama da rodim decu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, ali kasnije manje, ali kontakti su uvek postojali. Deca su do poslednjeg dana sa njim bila u kontaktu, tu nema zbora. Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci, ali to je bilo. To smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu. To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla – navela je Katićeva i priznala da je mnogo proplakala, i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic)

– Milion puta mi se desilo da zaplačem zbog svega što me je zadesilo. „Suze su okej” – što bi rekla Mirjana Bobić Mojsilović, tu nema govora. Suze su stvarno katalizator. Stvarno sam srećna da dođem u situaciju da se isplačem, jer se dobro osećam posle toga. Volim situacije kada mogu da plačem i one mi prijaju. U poslednje vreme mi to teže ide, a imam i razloga da se isplačem, da sebi olakšam. Moramo imati deo svoje priče kada ćemo se izvrištati i isplakati, udarati u džak, da tu energiju izbacimo iz sebe – dala je svoj savet voditeljka.

FOTO: RAJKO RISTIĆ