Recept Seke Aleksić
Svet

May 16, 2023 20:45

By

Neuspela vantelesna oplodnja, slomljena Seka Aleksić oglasila se pretužnim saopštenjem: Suprug će da me ostavi…

Ispovest Seke Aleksić uživo u emisiji dirnula je mnoge

Pevačica Seka Aleksić u emotivnoj ispovesti u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” nije uspele da zadrži suze dok priča o susretu sa svojim ocem koji se desio nakon nekoliko godina razdvojenosti.

Pročitajte Kada se pojavila niko je nije prepoznao – Seka Aleksić ostala bez kose FOTO

Ispovest Seke Aleksić

ATA images

Detinjstvo Seke Aleksić nije bilo svakidašnje, mama i tata su se razveli, a zbog ratnih okolnosti kao izbeglička porodica, u njenom trećem razredu se sa mamom i bratom iz Bosne preselila u Banju Koviljaču, koje se, kaže u emisiji nerado seća, a onda su se preselili u Lipolist gde počinje za nju najlepši period.

Pročitajte Srpska Kim Kardašijan – Seka Aleksić šokirala autfitom, krst na grudima u prvom planu FOTO 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blic TV (@blictelevizija)

U Lipolistu je Seka živela sa majkom, bratom i očuhom koji joj je bio jedina podrška kada je želela da počne da se bavi pevanjem. Za vreme rata je prekinula odnos sa tatom, a taj odnos nadomestio joj je očuh.

– Moj tadašnji menadžer i emotivni partner je meni tada rekao: “S obzirom na to da idemo u Austriju mislim da bi bilo lepo da pronađeš svog tatu” – kaže Seka.

Na pitanje profesorke Slavice Đukić Dejanović da li se seća rečenice koju joj je tata izgovorio kada su se videli, Seka kaže:

Ispovest Seke Aleksić

ATA images

– Joj, nemojte to…. Da. Pa, uopšte nisam planirala da plačem – kaže Seka ne uspevajući da zadrži suze i nastavlja:

– Bila sam jako mršava kao mala i zvao me Žilo i samo je rekao: “Gde si ti bre Žilo?”. I, to je sve.

– Znam da su mi rekli, kasnije, njegovi drugari da je nosao non-stop moju sliku i pokazivao da je to njegova ćerka – kaže pevačica.

Pročitajte Osmehom je sve vešto prikrivala – Seka Aleksić grca u suzama, prilaznala da je žrtva nasilja u porodici

Ispovest Seke Aleksić

Rajko Ristić

Seka je od tada preuzela brigu o ocu čak mu je predložila i da se preseli kod nje.

– Postojao je jedan, da kažemo, psihološko-emotivan momenat kod moje mame… – kaže Seka i pred kamerama Blic televizije objašnjava kako se sve dalje odvijalo.

O borbi za potomstvo Seka vrlo rado govori iako je taj period trajao nekoliko godina. U tu borbu je ušla posle medicinskih zahvata i misli kako će partneru saopštiti detalje o čemu pevačica takođe priča u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”.

Pročitajte Osmehom je sve vešto prikrivala – Seka Aleksić grca u suzama, prilaznala da je žrtva nasilja u porodici 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC Zabava (@blic_zabava)

– Ja znam da jedina stvar koja je meni snagu dalu je samo gospod Bog i ništa drugo.

– Prvi put mi je bilo jako teško kad nije uspela vantelesna oplodnja. Ja sam mislila da meni nešto fali ako ja ne mogu ostati prirodno trudna. I kako ću ja sad to saopštiti svom partneru. Prvi put kad mi se desila ta moja prva trudnoća, bila je bezuspešna i to mi je najteže palo. Mislila sam da će mene suprug da ostavi jer ja ne mogu da imam decu – bila je iskrena Seka koja je potom svoju emotivnu ispovest prožela i sledećim priznanjem:

– Ja valjda kroz ceo svoj život i celu svoju karijeru stalno tražim potvrdu ljubavi i da sam ja dobra zato što to kroz detinjstvo ja verovatno nisam baš toliko imala. 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images