Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić svet novine svet portal
Svet

May 12, 2023 14:29

By

Ishitrena reakcija koštala je venčanja: Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić tužna što je sve propalo

 

Ćerka Gagija i Branke Pujić staje na ludi kamen 

Mlada glumica i naslednica poznatog glumačkog para potvrdila da staje na “ludi kamen.” Domaći mediji ovom prilikom otkrivaju da su njeni roditelji, Branka Pujić i Gagi emotivno primili ovu vest te ozareno iščekuju veliko slavlje. Nakon skoro tri godine veze, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš zakazali su svadbu za jun, saznaje „Blic“.

Pročitajte Sve je počelo davno, niko nije obraćao pažnju – Gagi Jovanović se bori protiv teške bolesti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Vest o slavlju drže u tajnosti, pa za svadbu znaju samo roditelji i najbliži prijatelji.

Prema rečima izvora, njih dvoje su odlučili da se venčaju jer su odavno shvatili da skupa funkcionišu fenomenalno, a ova vest je obradovala i roditelje Branku Pujić i Gagija Jovanovića, koji su zeta zavoleli još pri prvom susretu.

Pročitajte Ćerka Anđela slomljena odlukom roditelja – Gaga i Branka su uradili najtežu stvar, divim se što su toliko izdržali

Ćerka Gagija i Branke Pujić

ATA images

– Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam – rekla je Anđela.

– Srećni su, jer će konačno svoju vezu ozvaničiti i pred zakonom i pred bogom. Sve detalje drže u strogoj tajnosti od javnosti i žele da tako i ostane. Svečani ručak zakazan polovinu juna. Branka pomaže Anđeli oko same organizacije. Svakako su Anđela i Mihail dogovorili restoran i dekoraciju, kao i muziku što je najvažnije. Ostalo su sitnice. Branka je poznata kao neko ko voli da preuzme organizaciju na sebe, te je to bilo tako i ovog puta. Sa Anđelom bira i venčanicu koju će glumica poneti na svadbenoj proslavi – otkriva izvor za Blic.

Pročitajte Gagi Jovanović – Pohlepa je virus koji nas je obuzeo pre ovoga, ovo je samo neki sledbenik

Ćerka Gagija i Branke Pujić

Ata images

Prema rečima izvora bliskog paru, Gagi je emotivno primio vest da mu se udaje ćerka jedinica.

– Branka i Gagi su otpočetka zavoleli zeta i oduvek su priželjkivali da se ta veza kruniše brakom. Ipak, Gagi i Anđela imaju posebnu povezanost, naročito što je ona jedinica pa je on emotivno primio vest da će je odvesti pred oltar.

Pročitajte Anđela Jovanović trpela nasilje – Poznati roditelji sve znali, ali ćutali

Ćerka Gagija i Branke Pujić

Ata images

Pozivnice na adresu odabranog kruga uveliko su stigle

– Iako se Anđela i Mihail druže sa velikim brojem ljudi, te imaju dosta rodbine i kolega, na svadbu će biti pozvan najuži krug ljudi. Bez obzira na to, svadbena ceremonija će biti brojna.

Podsetimo, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš u emotivnoj su vezi nešto manje od 3 godine, koliko i žive zajedno. Zvezda “Nečiste krvi” i osvajač brojnih medalja svoj svet emocija, uzajamne podrške i poverenja, na kojem zasnivaju odnos, počeli su da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su to nastavili da čine u Beogradu.

– Mihail me je pozvao na kafu u Londonu, ali nije on pomerio to viđanje na ranije nego ja. Rekla sam mu: “Ako ćeš da čekaš do Londona, onda nećemo ni da pijemo kafu.” Tako smo se našli ranije – istakla je Anđela jednom prilikom, na šta se nadovezao i Mihail.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images