Scandal

24 Januara, 2021 16:00

Istina o JK, Dušku i ljubavnici! Evo kroz kakav PAKAO PROLAZE!

Od kada se u medijima pojavila vest o ljubavnici Duška Tošića, svi samo o tome bruje!

Prolaze kroz pakao!

Jelena Karleuša je odmah nakon toga sa decom otputovala na skijanje na Kopaonik gde se ponaša kao da je sve u najboljem redu! Uživa u zimskoj idili, pozira u seksi vešu na snegu, sve to kači na Instagram! Čak je pokazala i da je Kim Kardašijan kopira, pa sudeći po tome, nju nimalo ne dotiču navodne vesti da je muž vara!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Što se tiče Duška Tošića, on nema nameru da se oglašava, kao uostalom ni Jelena, nije ga briga za tračeve jer je već navikao da se i o njemu, i o JK piše sve i svašta. Jedino se poverio prijateljima da mu je neprijatno zbog ćerkica koje imaju profile na društvenim mrežama i sve to mogu da vide, kao i od majke i sestre, ali Bože moj. I to će proći jer je svakog čuda tri dana dosta! Zbog toga mu na pamet ne pada ni da bilo šta izjavljuje, niti da se pravda, niti da demantuje!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⭐️ Ana Jovanovic ⭐️ (@anajovanovic1)

Što se tiče navodne ljubavnice, ona prolazi kroz pakao! Od kada se vest pojavila, telefon ne prestaje da joj zvoni! Samo dobija poruke, a uveliko pljušte i kojekakvi komentari na portalima! A da ne govorimo o Jeleninim vatrenim fanovima koji ne prestaju da je napadaju: Kako te nije sramota, na porodicu si se obrušila! JK je za tebe avion u svakom smislu, nisi joj ni do kolena, a ako nastaviš da juriš Duška, s nama ćeš imati posla! Najveći greh je da otmeš tuđeg muškarca, a ti i ne mariš što on ima decu koja ga obožavaju! Bolje ti je da gasiš sve društvene mreže i da se skloniš u mišju rupu, samo su neki od komentara i poruka izazvani navodnom aferom, pa ne čudi što je devojka van sebe od stresa i straha šta je dalje čeka, ma ne sme na ulicu da izađe. Zivkaju je i svi iz familije i pitaju kako je mogla sebi to da dozvoli, te je osuđuju i naglašavaju da nipošto nije smela ni da se usudi da poželi tuđeg muža. U svakom slučaju, ona sada prolazi golgotu, a JK i Duško su navikli na navodne afere i tračeve u medijima, pa su nastavili sa svakodnevnim životom kao da se ništa nije desilo.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ