Svet

February 27, 2021 16:36

By

Ivana ULAZI u „Zadrugu” da se OBRAČUNA sa Ša i Tarom?

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, mogla bi uskoro da se pridruži mužu na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Ivana ulazi u Zadrugu?

Naime, Ivana je navodno dobila ponudu koja se ne odbija – da se javno obračuna sa Ša i Tarom i da za to dobije neverovatnih 50.000 evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Otkako je Nenad ušao u “Zadrugu”, Ivana se držala po strani i nije javno želela da komentariše njegov odnos sa Tarom, koji već mesecima šokira celu Srbiju. Ali, svi njeni prijatelji znaju kroz šta prolazi i koliko joj je teško da gleda supruga kada se grli i ljubi sa Tarom. Još joj je mučnije da gleda njihove svađe, koje su prouzrokovane obostranom ljubomorom. Na Nenadu vidi jasne znake da je zaljubljen u Taru preko svake mere i zbog toga je rešila da okonča svoj brak čim njen suprug izađe iz rijalitija – kaže za Alo izvor blizak Ivani i dodaje:

Izbrisala je njegovo prezime sa Instagrama, skinula je burmu, a čak je i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu. Ali kako se sada čini, možda čak neće morati da sačeka Nenadov izlazak iz rijalitija kako bi mu sve sasula u lice, tim pre što je nedavno dobila ponudu da to uradi javno – kaže izvor pomenutog lista i dodaje da reperova supruga danima vaga šta da radi.

Tara Simov 1

Ivana ne voli da se eksponira javno i sve doskoro bilo joj je nezamislivo da uđe u „Zadrugu“. Međutim, budući da gleda kako njen suprug, iz dana u dan, izdaje njihovu ljubav zbog Tare, sve više joj ta ideja zvuči primamljivo. Želi da se suoči sa Nenadom i da mu kaže koliko ju je razočarao. Nju je najviše pogodilo to što joj je dva puta javno uradio gotovo istu stvar i tome želi da stane na put – zaključio je izvor za Alo.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ