Komšije Anđele i Mihaila Dudaša
Svet

January 19, 2023 20:45

By

Bolest ili rigorozna dijeta: Izgled Anđele Jovanović zaprepastio domaću javnost FOTO

Izgled Anđele Jovanović šokirao, da li je to ista osoba

Talentovana glumica Anđela, ćerka Ggaija Jovanovića i Branke Pujić zahvaljujući maestralno odigranim ulogama sve češće je prisutna u medijima, a istim povodom ona je stekla i veliku popularnost, te je neprestano izložena budnom oku javnosti. Izgled Anđele Jovanović često je komentarisana tema, a posebno je to slučaj sa njenim poslednjim pojavljivanjem.

Pročitajte: Anđela Jovanović podelila najlepše vesti, Mihail Dudaš van sebe od sreće (FOTO)

ATA images

Povodom novog poslovnog poduhvata, tačnije uloge Ane koja joj je pripala u novoj seriji “Pad”, a u kojoj inače glavnog junaka tumači Milan Marić, na konferenciji za štampu pojavila se Anđela Jovanović kako bi iznela svoje utiske i impresije. Uz glumačku ekipu koja je radila na ovom projektu, ona je pozirala okupljenim fotoreporterima, a svojim izdanjem privukla je veliku pažnju što i nije čudno kada je ova lepotica u pitanju.

Anđela bez svake sumnje jedna je od naših najlepših glumica mlađe generacije, krasi je istančan ukus i zanimljiv modni stil u kom retko ima prostora za grešku, a ovog puta ona se odlučila za veoma jednostavnu i smernu odevnu kombinaciju, farmerke i klasičnu rolku u beloj boji.

Pročitajte: Sve je počelo davno, niko nije obraćao pažnju – Gagi Jovanović se bori protiv teške bolesti

Poznato je da mlada glumica veoma vodi računa o svom izgledu, a vitka linija njen je zaštitni znak, međutim ovog puta izgled Anđele Jovanović naišao je na podeljene komentare i dok se mnogi slažu da je savršenstvo bez mane, nekima je za oko zapalo i da je vidno oslabila, piše Story.

Da li je u pitanju neki specijalni režim ishrane, ili je preterana posvećenost poslu na njenu izvajanu figuru ostavila traga i dalje se nagađa, međutim iako je krasi anđeoska lepota, promena u njenom izgledu je evidentna.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images