Izgled Vere Matović svet portal svet
Svet

February 9, 2024 09:00

By

Zahvaljujući ovome Vera Matović sa 77 godina izgleda savršeno: Otkrila je tajnu svoje mladolikosti

Izgled Vere Matović je besprekoran, otkriveno i kako

Folk pevačica Vera Matović iza sebe ima zavidnu karijeru dugu pet decenija, brojne hitove, koncerte, brojne fanove… Ipak, ono na čemu joj svi zavide nije prethodno nabrojano, već njena savršena linija. Izgled Vere Matović je oduvek bio besprekoran, ali svi se pitaju kako folk zvezda i sa 77 godina uspeva da izgleda tako lepo, negovano i kako održava liniju.

Izgled Vere Matović svet portal svet

Ata images

Vera je sada otkrila svoje trikove zahvaljujuć kojima ima tako zavidnu figuru.

Vodim računa da ne jedem slatkiše. Pre kafe pojedem samo presovane semenke otkrila je jednom prilikom Vera i dodala da ne konzumira alkohol, te da pije samo vodu. Pored toga, pevačica jede dosta jabuka, koje su jedino voće koje konzumira, jer, kako ističe, sve ostalo nije dobro zbog šećera.

Pročitajte Vera Matović napala Lunu Đogani – U lice joj sasula sve, nijedna žena ne želi da čuje ove reči 

Izgled Vere Matović savršen je i zahvaljujući svakodnevnoj fizičkoj aktivnosti.

– Veliki sam ranoranilac, ustajem u četiri ili pet sati, zavisi od vremena. Zavisno od toga kada svanjava. Oblačim trenerku i patike i idem na obavezno trčanje. Sigurno u ovim godinama to ljudi ne rade. U kući imam traku za trčanje koja je sastavni deo moje rutine. Najviše volim brzo hodanje svako jutro. Jedino kada imam snimanja i nastupe, onda sam menjala rutinu – otkrila je jednom prilikom.

Izgled Vere Matović svet portal svet

Ata images

– Na nastupima sam uvek trošila veliki broj kilograma. Kod kuće doručkujem i ručam laganu hranu. Punog stomaka je nemoguće raditi određene stvari. Niti pijem, niti pušim, nemam nikakav porok. Vođene računa o ishrani je bitno, moj želudac je naučio na takvu hranu. Slučajno da se dogodi da nešto teško pojedem, ne bi bilo dobro. Posle šest sati ne jedem ništa, taman dovoljno da sam sita pred spavanje. Jedem najčešće ribu, piletinu, salate – otkrila je Vera tajnu savršenog izgleda.

 

 

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES