Scandal

16 Aprila, 2021 21:00

Jak UDARAC za Andreanu Čekić! SPOT za „Cipele” SKINUT S JUTJUBA!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, udarci na Andreanu Čekić ne prestaju! Njen hit Cipele koji je uradila sa Emirom Đulovićem i kompozitorom Sašom Lazićem, a s kojima više nije u dobrim odnosima, skinut je s Jutjuba i tako joj je čak 70 miliona pregleda palo u vodu!

70 miliona pregleda palo u vodu

Oficijelni spot pesme Cipele nestao je sa Jutjuba i niko ne zna na čiji je to zahtev urađeno. Da li je to tražila Andreana ili pak Đulović ili Lazić, nepoznato je, uglavnom, blizu 70 miliona pregleda bačeni su u vodu – objašnjava nam izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

A ni to nije kraj! Emil je s Vukom Mobom odradio obradu ovog hita, snimljen je i novi spot i okačen na zvanični kanal, tako da se sada vrti njihov spot, a Andreane nema nigde, kao da nije nikad ni pevala tu numeru. Plašim se da će joj možda zabraniti da uopšte izvodi tu pesmu – završava izvor za SCANDAL!

Podsetimo, povodom sukoba sa Lazićem i Đulovićem, Andreana je rekla sledeće:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Oooo… Pa… Hajde, ovako… Saša Lazić koji je kompozitor pesme Cipele, smatra da mu nešto dugujem, ja smatram da mu ništa ne dugujem i da sam sve ispoštovala najbolje kako sam mogla. Kada smo promovisali Cipele, Emir je svuda išao sa mnom u emisije, ja nigde nisam bila bez njega. To su od mene tražili i molili su me da stavim pesmu Cipele na svoj Jutjub kanal jer je u tom trenutku bio odličan po pitanju pratilaca, da bi mi pre nekoliko meseci Saša tražio sve pare od pregleda. Ja sam rekla: Drugaru, obrati se kome treba, ako misliš da ti nešto pripada. Jedan veliki pozdrav za njih i zamoliću ih ovako javno da se ne zezaju sa mnom i da pričaju svakakve priče po novinama. Smešni ste! Ja sam dugo, dugo vremena samo ćutala. Preko glave mi je došlo – rekla je tim povodom Andreana.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN