Svet

23 Septembra, 2021 12:11

Janjuš: „Maja planira kako da unese neko ORUŽJE u Zadrugu”

Sinoć se u Zadruzi povela oštra rasprava oko odnosa Filipa Cara i Sandre Čaprić, koji su se poljubili. Sada i Filip i Maja čekaju Maju Marinković da se pojavi u rijalitiju kako bi razrešili ljubavni trouga. Međutim, Marko Janjušević Janjuš očekuje samo karambol. Janjuš: „Maja planira kako da unese oružje!”

Janjuš: Maja planira OSVETU!

Filip Car priznao je da sa Sandrom Čaprić ipak radi stvari koje ne bi trebalo, jer ima drugačiji dogovor sa Majom Marinković, a Sandri je odlepila što i dalje nije bio jasan po pitanju svojih emocija. Pa ga je i žestko izvređala.

On me je pitao što sam ljuta i da razgovaramo. Rekla sam mu da ne zna šta hoće sa sobom, a ima dovoljno godina. Neću da dozvolim da me neko cmače, da se držimo za ruke, ako čekaš neku Maju. Onda sam mu rekla da ćemo oboje čekati Maju. Ja ću se povući i staviti tačku, pa neka on razmisli, nema takvog drugarstva. Zašto meni nije rekao danas da će završiti sa Majom? Onda je pi*ka jedna. Mene Maja ne zanima, da li i koga ona voli, da li Janjuša, Mensura – poručila je Čaprićeva, piše Pink.rs.

Car je potom negirao da je Sandru poljubio u usta nakon žurke.

Nismo, nismo, on sve vreme pokušava, ali ja sve izbegavam – dodala je Sandra.

Zadrugari su redom komentarisali i skoro svi su smatrali da se Car zaljubljuje u Čaprićevu, a on je počeo da se smeška, što im je jasno stavilo do znanja kakve su njegove emocije.

Janjuš je odlučio da progovori i prokomentariše ovu situaciju.

Sandra je jedina devojka sa kojom bi Car bio u vezi, meni su baš skladni, sa njom bi jedino bio, koliko poznajem njega. Poznavajući Maju, sigurno planira kako da unese neko hladno oružje. – rekao je Janjuš!

Ja ću se skloniti i čekati Maju, možda je nju već prošlo, možda će proći i mene. Ja znam da bih ja imao super vezu – završio je raspravu Filip Car, piše Pink.rs.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN