MArko JAnjusevic JAnjus
Scandal

24 Oktobra, 2021 20:00

Janjuš ŽELO da živi kao Toma Zdravković a završio u rijalitiju! Evo zašto je tetovirao njegov lik!

Marko Janjušević Janjuš pre burnih rijaliti veza imao je uzbudljiv život i zanimljivu karijeru. Međutim, malo ko zna da njegov uzor, i neko čiji mu se životni stil najviše sviđao nije ni sportista, a ni rijaliti zvezda. Već legendarni Toma Zadravković.

Janjuš ŽELO da živi kao Toma Zdravković

Janjuš je jednom prilikom za SCANDAL! otkrio detalje iz svoje mladosti i početka sportske karijere. Ona se tada požalio da svi misle da je alkoholičar jer imam tetoviran lik Tome Zdravkovića!

Što se alkohola tiče, svi su mislili da ja volim da pijem jer imam istetoviranog Tomu Zdravkovića. Međutim, to nije nistina, alkohol mi ne prija jer imam zdravstvenih problema i jednostavno ne smem da pijem, jer kad piješ zaboraviš na svoje probleme. Inače, niko ne pije više na svetu od sportista. Bolelo me je što su mnogi pričali da sam alkoholičar, a ja pijem jednom u tri meseca. Ne kažem da da neću u rijalitiju piti svake nedelje, možda ću od muke, ne znam. Inače, pijem jednom u trimeseca, aline mogu ne mogu nikom da to dokažem zbog Tome Zdravkovića. Ja volim Tomu jer je čovek apsolutno nerealan! živeoje taj neki život koji se meni sviđa, volim ga i voleću ga uvek – rekao je svojevremeno Janjuš.

ova pevačica je u filmu toma

 

Sada ću ti spričati priču kako sam to uradio. Sedeo sam na Slaviji u stanu gde sam živeo dok sam igrao u Radničkom, to je bilo kada sam tek došao u Beograd i zaljubim se u neku karatistkinju koja se zvala Jelena. To mi je bila neka prva ljubav, a prijatelj mi doneo tranzistor i kasete… Sedim ja tako, pustim kasetu i kako sam je pustio, ide pesama „O gde si Jelena”… I to me ubije! Samo Toma Zdravković! Kakve devedesete… Slušao sam ga celu noć, kako legnem pa sve do ujutru. Make mi. Vremenom kako sam stario mnogo togasam saznavao o Tomi. I onda sam rekao, kada budem tetovirao nekog, to će biti Toma Zdravković. – ispričao je on.

Voliš žene kao Toma? Da li je bilo poznatih žena u tvom životu?

Ne baš poznatih, ali bilo je ih je mnogo.

Desetine ili stotine?

Iskreno na stotine!

Janjuše je istom prilikom ispričao i još jednu angdostu koju je doživeo sa pevačima. On je iz prijepolja i otkrio je da poznaje i Dženana Lončarevića i Acu Pejovića.

Poznajem ih naravno, Pejović nije komšija u Prijepolju! Njega najviše volim posle Tome. I to ne samo što mi je zemljak, nego stvarno to mislim! A upoznao sam ga kao klinac! Igrali su basket moj ćale, Aco Pejović i još neki malo stariji ljudi a ja sedim na tribinama. Imao sam desetak godina, i prilazi meni Pejović i daje mi pejdžer i naočare i kaže pridrži ovo! Ćale se moj dere: Ne, nemoj njemu ništa, ne, kumim te Bogom! (smeh). Posle sam išao dosta na njegove nastupe. Dobar je, sve ispoštuje! Dobar sam i sa Šakom. Volim sve koji suljudi, koji nisu teletabisi! Volim ta jstil života! – smejao se i prepričavao događaj Janjuš!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/ PRINTSCREEN