Svet

7 Maja, 2021 20:30

Janjušev drug otkrio: „Marko se PLAŠIO se da mu je Maja prenela SIDU! Ona je išla da se TESTIRA!”

Marko Janjušević Janjuš zbog svakavih prča koje su kružile o Maji Marinković, poverio se drugu pre rijalitija i u poverenju mu ispričao da se plaši da mu je Maja prenela sidu, ali da ga je sramota da se testira. Stizale su mu navodno poruke od nekih njenih bivših momaka koji su mu tvrdili da ga je zarazila.

Janjuš pretrnuo od straha!

Mare je baš bio u paranoji. Svakodnevno su mu stizale poruke da ode i proveri da li je zarežen sidom, jer su tvrdili da je Maja ima. Meni je rekao da ga je sramota to da radi, ali i da mu je glupo da kaže Maji da sumnja u to. Međutim, u nekoj svađi on joj je to priznao, ona je pobesnela i nakon toga mu donela test gde piše da je negativna, znam da je njemu bilo baš glupo – kaže Markov drug za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Smorio se što joj je to rekao i što je poverovao u to. Hiljadu puta su sa raznim glupostima pokušavali da im unište odnos, ovo je samo bio još jedan pokušaj u nizu. Ne kažem da mnoge stvari nisu istinite, ali ima i gluposti. Što se mene lično tiče ja ne bih previše komentarisao njihov odnos. Zna on šta radi, to je sve što ću reći – zaključio je Janjušev drug.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: PRINTSCREEN / INSTAGRAM PRINTSCREEN