scandal

March 15, 2020 18:00

By

Jelena Đoković zaratila sa svekrvom?! Dijani se ne dopada kako se ponaša prema Novaku i deci!

Kako za SCANDAL! tvrdi rođaka porodice Đoković, ponekad dođe do sitnih čarki između Dijane i snajke Jelene Đoković. Naime, kako nam je objasnila, nije to ništa ozbiljno, ali se oko nekih stvari ne slažu.

Dijana je super prema Jeleni, ne meša se u njene odluke, međutim, primetila je da Jeca nekad preteruje i da samu sebe opterećuje – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

Posle toliko godina istina o vezi Rade Manojlović i Milana Stankovića ugledala svetlost dana! Ko je koga varao?!

Ovo niko nije očekivao – Kija čestitala Luni rođedan! Pa žestoko isprozivala Anu Korać i Taru Simov!

Dara Bubamara raspalila maštu muškarcima! Šetala po hrvatskom primorju bez brushaltera – Instagram gori! (FOTO)

– Jeci je zdrava ishrana na prvom mestu, pa se trudi da i deci i Noletu sprema isključivo zdrave obroke, a Dijana želi da je malo opusti. Naravno, i ona je za zdravu ishranu, ali ne želi da se u bilo čemu preteruje. Tako je rekla snajki: Ajde, Jeco, olabavi malo! Pa moja su deca jela običnu kuvanu hranu kao u svakoj domaćinskoj kući i šta im fali! Vidi u kakva su tri momka izrasli. Nemoj se opterećivati, mnogo si sebe zaokupirala, treba i sebi da daš oduška. Ne boj se i kad se deca prehlade, sve je to normalno! Bogu hvala, mi bar imamo uslove, sve se da rešiti. Ja sam živela do pre 20 godina ko podstanar s troje dece i sve sam postigla. Samo opušteno i bez drame i sve će da bude u redu – prepričava rođaka i dodaje:

– Jeca je sve saslušala i na kraju sjvatila da je Dijana u pravu, pa je obećala da će biti opuštenija.

AUTOR: Scandal

FOTO: Instagram Printcreen