scandal

February 23, 2020 12:00

By

Dragana Mirković u strahu zbog ponašanja njenog sina! Rešila da ga UCENI!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI:

Dragana Mirković nikad nije imala probleme sa decom, naprotiv! Uvek je isticala da su oboje vredni i dobri, međutim, pre nekih desetak dana sin Marko ju je strašno nasekirao! I to toliko da je Gaga morala da reaguje i da mu očita bukvicu! Sve se desilo zbog automobliskih trka koje inače Toni obožava i nijednu ne propušta budući da mu je glavni biznis vezan za skupe i brze automobile, pa je logično što i njegov sin po ugledu na oca gaji istu strast! Međutim, Dragana se strašno plaši jer smatra da Marko još nije iskusan kao otac i da mora da pazi.

– Marko je sa ocem Tonijem učestvovao u jednoj trci koja je bila humanitarnog karaktera, dečko mnogo voli i trke, i od majke je nasledio osobinu da pomaže ljudima, pa ne propušta te humanitarne manifestacije – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

Miljković UDARIO Draganu Mitar! Drži se za glavu od BOLOVA – dezorijentisana! (VIDEO)

Darko Lazić smršao 50 KILOGRAMA! Potpuno promenio lični opis nakon operacije želuca! (VIDEO)

Prijovićka NEUTEŠNA! Brena UZELA, a snajki bilo NAMENJENO!

– Dragana Mirković je presrećna što je njen sin takav, ali se strašno plaši trka. Kaže da nije mirna kada on ide da vozi jer strepi kao i svaka majka. Ona se plaši i za Tonija, ali on je ipak godinama u tome i ima iskustvo i rutinu, a Marko je mlad. I sama je rekla da ga je na neki način ucenila, tačnije, da je to neka vrsta emotivne ucene, ali da ne može protiv sebe i da ne želi stres. Objasnila mu je: Marko, sine, moli te mama da se okaneš tih trka, strašno se brinem! Preponosna sam što si plemenit i što ideš na humanitarne manifestacije, ali opet… Nemoj da se ja tresem i grizem nokte dok gledam trke! Moli te majka da to ne radiš, ja znam da je ovo emotivna ucena, ali to je jače od mene! Ne želim nepotreban stres – prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj dodaje da je Toni ovog puta bio uz sina, ali da svakako razume i Gagu jer mu je jasno da je briga prisutna kod svake majke.

https://www.instagram.com/p/B5hNpyFni9V/

Inače, Marko je i te kako posvećen humanitarnom radu. To su mu usadili Dragana Mirković  i Toni odmalena, pa često sam organizuje humanitarne akcije kojima pomaže siromašne, ugrožene i bolesne. Iz tih razloga i organizuje te trke, i kako smo saznali, nastaviće to da radi zarad pomaganja drugima, ali je obećao majci da nipošto neće dovesti sebe u opasnost i da nema potrebe da brine. Rekao joj je da je njegova jedina misija da pomaže ljudima jer ga to čini beskrajno srećnim, što je Draganu i te kako dirnulo.

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal