Ceca i Karleuša u sukobu
Star

15 Aprila, 2022 11:19

Jelena i Ceca: Muzičar otkrio vrline i mane Karleuše i Ražnatovićke. Jednoj se njegove reči neće dopasti

Jelena i Ceca oduvek su rivalke

Tokom višegodišnjeg rada i boravka u takmičenju “Zvezde Granda“ Đorđe David uspeo je da o svakom kolegi stekne mišljenje, koje se nikad nije plašio da iskaže.

U emisiji “Zvezde Granda Specijal“ voditelj Siniša Medić je tražio da David ovoga puta odabere stranu, tačnije kaže da li je pre za Cecu, ili nekadašnju članicu žirija, Jelenu Karleušu, sa kojom je imao sjajan odnos.

Roker je nakon malo razmišljanja odgovorio da je to ipak Ceca, zbog čega je voditelj pomislio da pevač to kaže samo zato što ga je Jelena blokirala.

Zvezde Granda

Ivan Vučićević

Pročitajte:  Jelena i Ceca – Modni okršaj – Ceca izgleda kao izbušeni balon, a Jelena kao za ‘Only fans’ stranicu

Ne, nije zato. Jelena ima pravo na svoje dečje bolesti kao i svako od nas, a tada kada je ona bila u takmičenju nisam znao Cecu – objasnio je David pa obrazložio koja je ključna razlika.

Kako je ušla prvog dana, rekla je: “Pišite moj broj telefona“, kada je Marija dobacila da imamo i grupu, odmah je tražila da je ubacimo. Rekla je da nam svima stoji na raspolaganju 00/24 za bilo šta. Ceca je zaista dostupna i u ponoć, to vam tvrdim, jer komuniciramo sa njom u to doba, i u dva ujutru i u dva popodne. Prema tome ta vrsta susretljivosti je pobedila da kažem, ipak Ceca.

Ceca

ata images

Kako je u tih nekoliko godina koliko su radili zajedno Đorđe pokazivao naklonost prema Jeleni, niko se nije nadao ovakvom odgovoru. Međutim, David je objasnio da ovo što sad govori ima veze isključivo sa poslom i da to ne znači da Jelenu više ne voli i ne poštuje.

Jelena i Ceca: Evo zašto je jedna izgubila

Uvek mi je falilo to što Jelena nije bila u toj viber grupi, nije je interesovalo, uvek je bila negde iz nekog off-a. Kad sedi na stolici pored tebe, tebi deluje da je sve to kul. Vidite, Jelena je neko koga ja volim i tu uopšte govora nema. Jelena je neko s kim smo ovde jeli ‘leba i sa kim smo se samo tako zezali. Ali u ovoj priči, da li je crna ili plava, ja kažem crna, plava nije htela da joj se priđe– rekao je pevač.

Jelena Karleuša

ata images

Voditeljka Sanja Kužet je pažljivo slušala šta David ima da kaže a zatim izjavila da bi Jelena sigurno imala neki odgovor na njegovo izlaganje pa dodala:

Ja sam lav u horoskopu kao i ona, tako da je razumem. To je bilo njeno pravo – kratko je rekla Sanja.

Ostaje nam da vidimo šta će na rokerove reči da kažu Jelena i Ceca.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES