Albumi Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

September 5, 2022 11:03

By

Ljute protivnice ponovo u ljubavi: Potez Jelene Karleuše razotkrio pravu istinu o pomirenju sa Sekom

Jelena Karleuša i Seka Aleksić zakopale ratne sekire

Seka Aleksić može se pohvaliti uspešnom letnjom sezonom koju je završila nastupom u budvanskom klubu Omnia. Da uz Sekine pesme u Crnoj Gori uživa i poznata manekenka Alesandra Ambrosio, nije toliko začudilo Sekine pratioce, koliko video zapis na kom se vidi kako njena bivša „rivalka“ đuska uz numeru „Crno i zlatno.”

Pročitajte: Ona nije došla na njen nastup – Seku Aleksić razočarala osoba kojoj je slepo verovala

Naime, Seka je sinoć objavila snimak na svom Instagram profilu, na kom, uz njen pomenuti hit, đuska Jelena Karleša sa njihovom koleginicom Mirom Škorić. Povod za ovaj ludi performans bilo je venčanje Mirine ćerke Milice koja je juče rekla sudbonosno da svom dugogodišnjem partneru Sebastijanu. Jelena Karleuša je zajedno sa svojim njaboljim prijateljem Zoranom Birtašević prisustvovala Miličinom venčanju i uživala na proslai koja je upriličena nakon ceremonije.

Pročitajte: Seka Aleksić se ponovo zamerila Karleuši –  Jelena će joj sve oprostiti, ali ovo nikada (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

Seka je u poslednje vreme često naglašavala da je zakopala ratne sekire sa Karleušom i da su nesuglasice i njihova javna prepucavanja deo prošlosti. Za razliku od Jelene, gosti Omnie mogli su uživo da đuskaju uz Sekine pesme, koja je zatvorila letnju sezonu ovog kluba.

Pročitajte: Seka Aleksić progovorila o bankrotu – Ono što je poručila tera na razmišljanje

Nastup u Budvi Seka je započela hitom „Rana“, koji se nalazi na njenom aktuelnog albumu. Luda žurka u Omnii, uz Sekine nove i starije hitove, trajala je do kraja radnog vremena.

AUTOR: Irena Klein

FOTO: ATA images / N. Rosić