Jelena KArleusa
Svet

27 Avgusta, 2021 20:00

UDARILA KRIZA! Jelena Karleuša nosi haljine od 500 DINARA! Fanovi u čudu!

Jedna od najbolje stilizovanih javnih ličnosti, Jelena Karleuša, čije odevne kombinacije kopiraju i svetke zvezde priznala je da često nosi haljine koje koštaju samo 500 dinara.

Jelena Karleuša nosi jeftine haljine!

Naime, Jelena je priznala da redovno prati radove svetskih dizajnera, ali da ne ‘boluje’ od toga da svaka stvar na njoj bude markirana i skupa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pratim šta izbacuju svetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus. Ja sam ovde u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavim kaiš, sandale, šminka i uvek dobijem najviše najkova za najjeftinije stvari– kaže pevačica za Grand Online i otkriva da li su njene ćerke, Atina i Nika, od nje nasledile ljubav prema modi:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Vidim da jesu. Same već biraju garderobu, kombinuju boje i već su krenule da čuvaju jedna od druge. “Ovo je moje, ovo sam ja kupila“ i tako dalje. One su TikTok generacija, imaju taj street style, apa drapa, široke dukserice i slično. Duško je pre neki dan probao Atininu novu duksericu koja mu je bila ogormna! To je taj fazon – ispričala je Jelena.

FOTO: RAJKO RISTIĆ