Scandal

January 15, 2021 13:40

By

Jelena Karleuša ZARATILA sa Kim Kardašijan!

Srpska pevačica Jelena Karleuša svetski je poznata po svom jednistvenom stajlingu, i odevnim kombinacijama koje nosi tokom javnih nastupa. Neretko se dešava da je širom planete kopiraju. Sada je to uradila američka zvezda rijalitija Kim Kardašijan.

JK zaratila sa Kim

Kim kardašijan je obajvila sliku na Instagramu na kojoj nosi identičan kombinezon, ali u drugoj boji, kao i  Karleuša. Jecu je to očigledno jako pogodilo jer je na svom profilu obajvila sliku na kojoj se obe vide, i prilično žustro joj napisala da bi mogala da joj bar pripiše zasluge za dizajniranje odeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

– OK Okrivićemo dizjanera (Ima nešto slično ali ne identično i još tvrdi da je to nastalo pre pet meseci, onda ja mogu da kažem da sam to uradila pre tri godine) Daj mi barem neku zaslugu P.S. (da, puno puta lično dizajniram odeću za svoje nastupe) Mnoge poznate ličnosti bukvalno kradu sve što ja uradim(obučem). Ja ću napraviti svoju modnu liniju pa ćete imati kome j**eno da verujete – napisala je Jelena Karleuša i tagovala Kim Kardašijan.

Fanovi Jelene Karleuša iz Amerike su odmah stali uz svoju miljenicu i predlagali joj u komentarima da tuži Kardašijanovu, kao i da patetntira svoje dizajn, kako joj se ovako nešto ne bi dešavalo.

Inače, u svom postu Kim Kardašijan najavljuje izlazak novog parfema, a originalni post koji je isporvocirao Karleušu izgleda ovako:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Obožavaci Karleuše napali profil Kim komentarima, i pislai joj da prestane da kopira Jelenu, kao i da im nije jasno dokle će više da krade njen stil.

Šta vi mislite, ko bolje izgleda u ovoj kombinaciji?

FOTO: IVAN VUČICEVIC