Svet

2 Avgusta, 2020 11:00

Jelena Pešić za STAR: „Zbog brata, PLAČEM SVAKI DAN! Testirali smo ga na KORONU“

Jelena Pešić izašla je iz Zadruge i doživela šok kada je saznala koliko je situacija oko korone ozbiljna. Kako piše STAR, najviše brine za brata Pecu koji je rođen sa Daunovim sindromom i koji je mnogo patio dok mu je sestra bila u rijalitiju!

JELENA PEŠIĆ: „PECI SAM SVAŠTA OBEĆALA, A SADA NE MOGU DA MU ISPUNIM!“

„Peca je, kažu, bio jako srčan, kada me neko napada, znao je ozbiljno da se potrese, a opet kada me neko pohvali i kada vidi da sam super, on ustane i odigra kolo. Mnogo sam se uplašila nakon izlaska, pre neki dan je stigao test da je Peca negativan, imao je temperaturu i presekli smo se da se nešto ne desi. Sada sam mnogo mirnija, ali opet se bojim. Nisam imala predstavu da je napolju ovakav haos. Okej, znali smo da je korona zavladala, ali ne i da je toliko opasna! Ne mogu da se naviknem da moram da nosim masku!”, rekla je Jelena za STAR i dodala:
„Peci sam obećala da ću ga voditi na more, da ćemo obilaziti razna mesta, ići u šoping, a sada ne mogu sve da mu ispunim kako sam zamislila zbog pandemije. Nadam se da će sve brzo proći, samo da smo živi i zdravi, meni je to stvarno najbitnije!”, iskrena je Pešićeva.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR