Star

24 Februar, 2021 21:00

Jelena UCENILA Novaka! Nakon pobede HITNO OTIŠAO da vidi decu!

Nakon maestralne pobede u finalu Australian opena, Novak Đoković upisao je deveti po redu uspeh na ovom turniru i još jednom potvrdio da je svetski šampion, te da se još nije rodio bolji teniser!

Jelena ucenila Novaka!

Osim fanova, Noletovom uspehu raduju se i njegovi najbliži, roditelji, deca, braća.. I Jelena je presrećna i ponosi se, ali je, prema pisanju Stara, imala zamerke za muža, pa ga je čak i ucenila! Pošto želi da bude što više sa njom i decom, rekla mu je da oni sada moraju da budu prioritet i da je ne zanima ako je nešto unapred planirano mimo nje. A ako je opet bude eskivirao, neće dobro proći.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Jelena je jedva izdržala mesec dana bez Noleta. Brinula je jako jer je najpre dve nedelje bio u karantinu u Australiji što ga je činilo veoma nervoznim, a onda je povredio trbušne mišiće, ali je kao i uvek rešio da igra pod jakim bolovima. Sve je to stres, naročito za Jelenu. Sve vreme dok je trajao turnir bila je kao na iglama. I još deca mala, a svaki meč je neizvestan i težak – kaže izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Nije joj lako, verujte.. Zato je i ucenila Noleta čim je videla da je i mlađi Medvedev eliminisan u finalu i javila mu da se spremi da bude s porodicom i da mu neće tolerisati ni švrljanja sa ortacima, ni obaveze. Kaže oseća se ko da nema muža, pa insistira da bar na dve nedelje bude samo s njom i decom. Nole je to jedva dočekao jer ih se i sam uželeo, pa im je čak i osmislio aktivnosti i putovanja dok ima predah između turnira – zaključio je izvor blizak porodici Đoković.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ