Branislav Lečić
Scandal

8 Aprila, 2021 21:45

Još jedna OPTUŽBA na Lečićev račun! Glumica iznela ŠOKANTNE tvrdnje!

Čuvena glumica Merima Isaković optužila je Branislava Lečića da ju je navodno silovao pre 43.godine.

Glumica iznela šokantne tvrdnje!

Naime, ona je u intervjuu za „Nedeljnik“ istakla da je imala samo 18 godina kada ju silovao Branislav Lečić koji je tada imao 22.godine.

Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: „Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti“, oborio me je na pod. „Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože – ispričala je Merima za Nedeljnik i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branislav Lecic (@branislavlecic)

Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. „Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim“. Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi… Ako uspe, umreću noćas… Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita – rekla je glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijela Štajnfeld (@danijelastajnfeld)

Podsećanja radi, Branislav Lečić našao se u centru skandala kada ga je koleginica Danijela Štajnfeld optužila da ju je navodno se*sualno zlostavljao. Napad je, kako ona tvrdi, ostavio traumu i dugo nije mogla da govori o tome.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / INSTAGRAM PRINTSCREEN