Tanja Savic
Svet

2 Januara, 2022 21:00

Jovana Jeremić RAZVALILA Tanju Savić! Evo šta je sad OTKRILA!

Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se nakon neprijatne situacije koja se desila tokom snimanja praznične emisije „Amidži šou“.

Jovana Jeremić RAZVALILA Tanju Savić!

Jovana je u emisiji „Premijera vikend specijal“ otkrila pravu istinu o sukobu sa Tanjom Savić, koja je zbog nje napustila emisiju.

Jeste, Tanja Savić jeste napustila emisiju, ja ne znam koji je razlog, mislim da se nije intelektualno snašla na nivou sa Nestorovićem, Dačićem i sa mnom. Ona tu nije mogla doći do izražaja, samo je ustala i otišla iz studija. Ja Tanju mnogo volim, ali ako se osetila da je u zapećku od nas, a na početku mi je udelila kompliment.

jovana jeremic

Bojan Vuković

Podsetimo voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ