Jovana Jeremic
Scandal

28 Oktobra, 2021 23:00

Jovana Jeremić sve priznala! Evo kako je saznala za Tanjinu AFERU!

Jovana Jeremić podigla je ogromnu prašinu kada je izjavila da je Tanja Savić navodno imala aferu sa jednim političarem, a sada je otkrila i kako je došla do tog saznanja.

Jovana Jeremić sve priznala!

Ja imam komunikaciju sa vanzemaljcima jer sam i sama vanzemaljac. Svake noći mi se javljaju i daju direktive šta i kako da radim u emisiji. Noću se i sama pretvaram u njih i hodam po krovovima grada i hvatam vezu direktno sa vasionom. Legnem tako u krevet, spavam i odjednom se probudim na poljani gde pričam sa njima. Oni mi daju instrukcije koje ja posle sprovodim. Ja sam posebna vrsta vanzemaljca koja veruje u Boga. Svako ima pravo da se opredeli, a ja sam vanzemaljac hrišćanka – rekla je voditeljka i dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Oni su mi rekli i ono za Tanju Savić. Rekli su mi da posebno obratim pažnju na Jahorinu jer se tamo svašta dešava. Ja misaono hvatam konekciju direktno sa kosmosom, ne treba mi antena. Nisam planirala da to ispričam javno za njih dvoje, ali sam kroz razgovor sa kolegom došla do toga, kliknulo mi je da sam to čula i nastao je čitav haos – kaže Jovana i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jovanajeremicmilosevic)

Sve što kažem je tačno, tako da niko ne može da me tuži, pa ni njih dvoje, jer ja baratam istinama. Mnogi treba da me se plaše jer ću nastaviti da otkrivam istinu. Prema tome kakvi su ljudi, tako će ići i moje razotkrivanje. Moje iznošenje istine o ovoj aferi nikome nije nanelo zlo jer su oboje slobodni ljudi. Ona nema muža, a on je imao devojku, ali šta to znači?! Jedna se otegla, druga se protegla. Ma, sad ništa ne znači ni kad muškarci imaju supruge jer svi sve varaju. Ako ti nije dobro u braku – razvedi se, a ne da dripački očekuješ od neke devojke da ti bude ljubavnica – zaključila je Jeremićeva u emisiji „Red Zone”


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ