Zdravlje Tine Ivanović
Svet

November 15, 2023 17:00

By

Kandže opake bolesti: Evo kako Tina Ivanović izgleda posle borbe sa opakom bolešću FOTO

Zdravlje Tine Ivanović bilo je ozbiljno ugroženo

Mnoge poznate dame sa naše javne scene, koje su vodile bitku sa rakom, a među kojima je i pevačica Anabela Atijas, podelile su svoje iskustvo sa opakom bolešću. Tako je folk pevačica Tina Ivanović otkrila kako se ona izborila sa tumorom. Zdravlje Tine Ivanović sada je uredno a bolest pod kontrolom.

Zdravlje Tine Ivanović

Foto: Rajko Ristić

Pevačica je na rutinskoj lekarskoj kontroli saznala da ima tumor na dojci i da su joj šanse da preživi male… Tina je u šoku dočekala izveštaj lekara, koji je dijagnostikovao da se opaka bolest velikom brzinom širi kroz organizam. Doktori su joj između redova rekli da postoji opasnost po njen život. Zdravlje Tine Ivanović u tom trenutku bilo je upitno ali pevačica nije odustajala…

Pročitajte Porodična tragedija Kristine Radenković slomila voditeljku – Čak i kada je kancer treći put napao njegov mozak

– U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod grudi i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede – ovako je svoju životnu priču za Story počela Tina.

Zdravlje Tine Ivanović

INSTAGRAM

– Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede – ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše – priča pevačica i kaže da joj se tada svet srušio pisao je portal Srbija Danas.

Pročitajte POTRESNA ispovest psihijatra Jovana Marića – Bolujem od teškog oblika kancera 

Najveća podrška bio joj je upravo Zvezdan, a dobre vesti su dočekali zajedno.

– Posle prve operacije i biopsije, ispostavilo se da oboljenje nije maligno. Bilo mi je lakše, rodila se nada. U početnoj je fazi i nije se raširilo, a na vreme je otkriveno. Plakali smo od sreće na dobre vesti. Zvezdan mi je opisao trenutak kad je doktor izašao iz operacione sale i pokazao mu podignute palčeve – govori Tina i savetuje ženama da redovno idu kod doktora.

Zdravlje Tine Ivanović

Foto: ATA images

U njenom slučaju tumor je bio benigni, ali to je nije spasilo operacija.

– Imala sam tri operacije, ali hvala dragom Bogu, sve je u redu. Sve se na vreme otkrilo, bio je dobroćudni tumor, iako su mi u početku rekli da je zloćudni u pitanju, ali se na kraju ipak ispostavilo da je dobroćudni, na moju veliku sreću. Treba imati poverenja u svog doktora i to je ključna stavka do izlečenja – rekla je pevačica i zahvalila se doktoru u koga je imala puno poverenje da će je izlečiti.

Pročitajte Saznali smo kako je Tina Ivanović došla do kuće vredne 650.000 evra

Tina Ivanović danas izgleda bolje nego ikad, čak se i podmladila a uz to je promenila i imidž

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić