Star

September 12, 2020 19:00

By

Kija VAN SEBE zbog MAME! Ulazi u ZADRUGU?

U nedelju uveče mnogi su se iznenadili videvši da je u Zadrugu 4 ušla Nadica Zeljković, majka Kije Kockar! Kako piše novi STAR, njena ćerka nije bila za to da joj se majka nađe u rijalitiju, ali je na kraju morala da popusti i teška srca je podrži!

Kija je mislila da se Nadica šali…

„Nadica je dobila ponudu i baš se premišljala šta da radi, ali je na kraju odlučila da ipak postane učesnica Zadruge. Kiji je to saopštila kada je već donela odluku jer je unapred znala kako će ona reagovati. Kija je prvo mislila da se mama samo šali sa njom, ali kada je shvatila da je ozbiljna, bila je van sebe. Uopšte nije bila za to, jer je prošla to iskustvo i zna šta je sve čeka unutra”, priča nam izvor i dodaje:
„Nadica je pre ulaska zamolila Kiju da se ne meša u rijaliti i da ne brine jer ona ne planira da se peca na provokacije, ali Kija poznaje svoju majku i zna da ona neće sedeti mirno ako joj neko vređa ćerku, a takvih će biti! Ono što je Kristini najvažnije jeste da njena mama sačuva živce i zdravlje. Ne bi me čudilo da i Kija uđe ako oseti da treba da je brani. Njih dve su jako vezane jedna za drugu”, završava  izvor za STAR.

“Kija zna da sam ja mačka koja se uvek dočeka na noge!”

Inače, pre ulaska u Zadrugu 4 Nadica je priznala da u startu nije imala podršku svoje ćerke, ali da zna da će Kija biti uz nju šta god da se desi, kao što je i ona bila pre tri godine uz svoje dete!
„Najteže mi pada što sam ostavila majku, prvi put se razdvajamo. Kija mi nije ništa rekla, ali ja je ne bih ni slušala. Samo je rekla da budem opuštena, normalna žena i da izbegavam da ulazim u sukobe jer to nisam ja. Zna ona da sam ja mačka koja se uvek dočeka na noge i da zbog mene neće morati da saginje glavu. Nedostajaće mi, ali neka vidi malo kako je kada ona sedi pored ekrana, a ja učestvujem! Nemam taktiku, biću ono što jesam, na sebe i porodicu ne dam, a mislim da preko mene nema potrebe da se vode tuđe bitke!”, rekla je Kijina mama koja ne garantuje da joj se ćerka neće pridružiti.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR