Nestanak Danke Ilić svet portal svet
Svet

November 1, 2022 10:15

By

Telefonski poziv potresao Draganu Mirković: Mračna tajna u koju je umešana pokojna zvezda devedesetih

Koleginice Dragana Mirković i Ksenija Pajčin negovale su odnos do njenog poslednjeg dana 

Ksenija Pajčin tragično je izgubila život u 33. godini života 16. marta 2010. godine. Nju je ubio njen tadašnji dečko, nekadašnji maneken Filip Kapisoda, koji je zatim digao ruku i na sebe. Sve se desilo u Ksenijinom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu.

Pročitajte: Novi šok detalji svirepog ubistva Ksenije Pajčin – Ključ misterije je u telefonu

Beživotna tela u lokvama krvi pronašla je Ksenijina majka Ljubica. Ovaj događaj potresao je mnoge, a posebno one estradne umetnike koji su bili dobri sa Ksenijom, kao što je to bila Dragana Mirković.

Naime, svima je poznato da su Ksenija i Dragana sarađivale i da je Ksenija igrala u njenim spotovima, te da je radila i koreografije za nju! Tada su se i zbližile i baš su se volele, pa je Ksenija htela da je moli za pomoć, ali se to, nažalost, nije desilo.

Pevačica je jednom prlikom progovorila o nepoznanicama o njihovom odnosu, te ispričala da je samo dva dana pred smrt Ksenija pokušala da je dobije. Kako je Dragana objasnila dva dana pred smrt Ksenija je želela da joj “nešto važno da kaže”, a kako se nisu čule, pevačica će zauvek ostati u neznanju.

Pročitajte: Potpuna promena – Dragana Mirković sa kratkom kosom izgleda neprepoznatljivo (foto)

dragana mirković

Rajko Ristić

– Dva dana pre nego što je tragično preminula rekla je mom saradniku: ‘Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem‘. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno – rekla je Dragana svojevremeno za Pink prenosi Espreso.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić