Svet

19 Februar, 2021 12:00

ŠOK! Knez ODBIO saradnju sa Cecom?

Nenad Knežević Knez nekada je pisao najveće hitove za Svetlanu Cecu Ražnatović, a kada je poslednji album folk dive u pitanju nije želeo ni da joj ponudi pesmu iako je znao da traži samo kvalitetne numere.

Knez odbio Cecu?

Naime, Knez je istakao da neće ponovo sarađivati sa Cecom i otkrio je kako je uopšte došlo do toga da napiše neke od njenih najvećih hitova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Neću da pišem za Cecu, nemam snage za to. Ona sad prati neki drugačiji trend, ja se u tome ne pronalazim. Što sam napisao, napisao sam. Drago mi je što i dan danas izvodi na nastupima tih par hitova koje sam ja uradio. Ona je sjajan umetnik i velika zvezda – rekao je jednom prilikom Knez i otkrio kako su on i Ceca uopšte započeli saradnju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Knez (@kneznenad)

Tada je Arkan bio živ, pa smo radili… Sećam se tog prvog susreta. Ona je došla s Arkanom i, naravno, on je bio taj koji je pregovarao. Rekao mi je: ‘Ti si za muziku Njegoš, mogao bi nešto da napraviš za moju Cecu’. Interesantno je bilo što smo se posle toga toliko zbližili da sam odlazio kod njih na mnoga slavlja. Arkan, koji je važio za čoveka s kojim se nije valjalo mnogo šaliti, privatno je bio izuzetno prijatan. Uopšte nije odavao sliku čoveka koji je u stanju da uradi stvari za koje ga terete. Bio je pun duha, vrlo simpatičan i drag. Ceca i ja se danas ne čujemo – ispričao je Knez svojevremeno za Svet.

FOTO: RAJKO RISTIĆ