Scandal

11 Oktobra, 2020 16:00

RADE JOJ O GLAVI! Brenu pokušali da OPELJEŠE bliski saradnici!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Lepa Brena za dlaku je izbegla da bude žrtva online pljačke!

Hakovali joj aplikaciju za debitnu karticu!

Naime, u današnje vreme, kada se sve više transakcija obavlja putem bankovnih aplikacija koje svi imamo u mobilnim telefonima, hakeri trljaju ruke, posebno kada je reč o imućnijima. Naravno, i Brena ima aplikacije za svoje debitne i kreditne kartice na telefonu, pa je rešila da se dodatno obezbedi i osigura jer su mnogi koje poznaje bili oštećeni. Prosto, nije htela da rizikuje.

– Brena ima mnogo saradnika. Što šminkera, stilista, muzičara… A opet svi oni imaju svoje saradnike s kojima Brena takođe povremeno radi i onda je logično da je neko od njih isplanirao da joj hakuje račun preko mobilne aplikacije i tako je opelješi – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

– Srećom, Brena je na vreme čula da se to redovno dešava, pa se obezbedila. Stavila je dodatne šifre na kartice i telefon, a pristup bankovnoj aplikaciji ima samo ona. Drugim rečima, sve i da neko uspe da joj hakuje online račun, neće biti u mogućnosti da podigne novac jer bez Breninog odobrenja niko ne sme da izda transakciju – završava naš izvor i za kraj kaže da su pojedine Brenine kolege bile žrtve online pljačkaša, pa je ona poučena njihovim primerom na vreme obezbedila svoj novac.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!