Scandal

September 25, 2020 19:00

By

NAPADAJU Draganu Mirković! HAKOVALI joj Fejsbuk stranicu, pa se NAMERAČILI i na Instagram!

U poslednjih mesec dana napadi na Draganu Mirković ne prestaju! Prvo su joj hakovali Fejsbuk stranicu, pa su u njeno ime kačili neke objave i statuse, što je Draganu jako uznemirilo, piše SCANDAL!

 Ne može da veruje šta ju je snašlo! 

Zato je odmah reagovala i na Instagramu upozorila fanove i pratioce da joj je nalog hakovan i da ona nema veze sa objavama. Takođe je zamolila sve koji je prate da prijave taj hakovan nalog i nekako je uspela da ga vrati, ali džaba sve kad se potresla i doživela nervni slom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Gaga se nikada do sada nije našla na meti takvih likova i zato je sve to toliko pogađa. Nije joj jasno kome se zamerila da bi joj tako nešto napravio. Nekome je izgleda ozbiljno zasmetala njena dobrota, izgled, uspeh, popularnost, kao i činjenica što ima preko 50 hitova, idealan brak, dobra i lepa deca, dvorac u Beču, majbah i da ne nabrajam dalje – objašnjava izvor za naš tabloid i dodaje:

Verovatno neko ljubomoran udara na Draganine stranice jer nema kako drugačije da joj se suprotstavi. A da sve bude gore, osim Fejsa, pokušali su nekoliko puta i Instagram da joj obore. Ona žena nije ni bila svesna da oni to pokušavaju, ali srećom nisu uspeli jer joj je nalog zaštićen posebnim šiframa, tako da su tu zlobnici naišli na tanak led -završava izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/INSTAGRAM