Kaca_Grujic
Star

16 Decembra, 2021 15:32

Komšije sve otkrile! Evo šta SVEKRVA misli o Kaći Grujić!

Fudbaler Marko Gobeljić i pevačica Katarina Kaća Grujić nedavno su postali mama i tata, a njegove komšije i prijatelji iz rodnog Kraljeva imaju samo reči hvale za njegovu izbranicu, a sada i ponosnu mamu.

Evo šta svekrva misli o Kaći Grujić!

Kuće Markovih roditelja je u Kraljevu, pored njihove kuće, nalaze se još dve u kojima živi njegova sestra i stric sa porodicom. Kkomšija i njihovi prijatelji su za „24 sedam“ ispričali  kakav odnos imaju svekrva i snajka.

To je duša jedna, veoma je mila devojka – rekli su na početku razgovora.

U kući preko puta fudbalerovih roditelja, živi Markov drug iz detinjstva koji je ponosan na uspeh koji je Gobeljić postigao. Ranije su, kako kaže, igrali fudbal zajedno, a posao ih je kasnije razdvojio.

Marko je odavno otišao u Beograd, ja ga znam od malena, mi smo zajedno počeli da igramo fudbal u ovoj ulici sa svim komšijama. Tata mu nikada nije dozvolio da propusti trening, on je taj koji ga je kao dečaka baš usmerio gde treba i zato je sada tu gde je. Dok je bio u Kraljevu bio je super, nemam ružnu reč da kažem. Sada kada dolazi, javlja se često. Naši roditelji se druže. Iako je uspešan, mislim da ga to nimalo nije promenilo, nije se uobrazio. Uvek se javi kada dođe, uvek je nasmejan, baš kakav je bio i kao mladić. Slava ga nije promenila, ostao je isti onaj Marko koji zove drugove da se vide i druže – kaže njegov prijatelj iz detinjstva Stefan, pa ističe da je Gobelja uvek tu za svoje roditelje:

Koliko ja znam, on pomaže roditeljima, naravno koliko može, i što se tiče finansija, mislim da je uvek tu za njih. Oni ljudi rade, radi i njegova sestra. Njegov otac radi u jednoj firmi, majka u knjižari, a sestra u elektrodistribuciji.

Na pitanje da li je upoznao Grujićevu, on govori da nije imao prilike, ali objašnjava da su mu roditelji preneli sve, a utisak je i više nego odličan. Snajka porodice Gobeljić je “veoma pristojna i divna”.

Ja, nažalost, Katarinu nisam upoznao. Ona je ovde dolazila nekoliko puta, moji roditelji su je upoznali. Kažu da je baš fina devojka, majka je oduševljena njom. Rekli su mi da je Kaća uvek nasmejana, baš kao i Marko, tako da su se njih dvoje baš našli – priča drug sa osmehom na licu i kaže da je sportista od malena važio za velikog zavodnika.

Marko je uvek bio šmeker, on je pravi hit. Nasmejan, uvek spreman za šale – kaže Gobeljićev komšija.

I druge komšije Gobeljića kažu da fudbaler često dolazi da vidi roditelje, naravno, koliko mu to obaveze dozvoljavaju. Ističu da je Katarina sa verenikom dolazila nekoliko puta u njihov kraj.

Markovi roditelji su fini i čestiti ljudi, a Mare je divan momak. Raduje nas njegov uspeh i to što potiče baš iz ove sredine, da je naš komšija i da nas predstavlja u najlepšem svetlu. Marko najviše vremena provodi u Beogradu, ali često i dolazi ovde da vidi svoje. Ima ovde i drugove, prijatelje, ovde je odrastao. Kada god mu vreme dozvoli, on dođe ovde da bude sa drugovima i roditeljima. Marko je nekoliko puta dolazio ovde sa svojom ženom Katarinom – rekao je za pomenuti medij kroz osmeh njegov stariji komšija koji živi u istoj ulici.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ