Koncert Aleksandre Prijović
Svet

September 28, 2023 14:02

By

Sve je spremno za večerašnji spektakl: Aleksandra Prijović u Beogradu započinje regionalnu turneju

Koncert Aleksandre Prijović u Beogradu održaće se večeras

Aleksandra Prijović, jedna od najvoljenijih i najboljih koncertnih izvođača na Balkanu, danas započinje svoju regionalnu turneju “Od istoka do zapada” koncertom u beogradskoj Štark Areni, obećavajući nezaboravnu noć ispunjenu muzikom, emocijama i hitovima.

Koncert Aleksandre Prijović

Ata images

Koncert Aleksandre Prijović koji će se održati večeras deo je trilogije, budući da će pevačica i sutra i prekosutra nastupiti u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji, pred hiljadama fanova koji su uspeli da dođu do svojih ulaznica, budući da su karte za sve tri večeri rasprodate u rekordnom roku – bez gotovo ikakve reklame!

Koncert Aleksandre Prijović

To potvrđuje duboku povezanost između Aleksandre i njene publike, koja s nestrpljenjem iščekuje da je čuje uživo. Nema sumnje da će veče biti ispunjeno njenim legendarnim starim hitovima poput „Legitimno“ „Za nas kasno je“, „Zvuk tišine“, ali i novim pesmama sa njenog najnovijeg albuma, uključujući zarazni hit “Dam, dam” koji je već osvojio srca mnogih.

Koncert Aleksandre Prijović

Ata images

Za muzičko – vizuelni spektakl pobrinuće se Skymusic, zvanični organizator Aleksandrinih koncerta. Kapije Arene svakog dana će se otvoriti u 18 časova, a zvaničan početak koncerta za sva tri dana najavljen je u 20.30 časova.

AUTOR: SVET

FOTO: PROMO, ATA IMAGES