Supruga Miroslava Ilića
Svet

15 Novembra, 2022 22:39

Supruga Miroslava Ilića se uzalud protivila, on ipak odlučio da posluša svoje srce i doneo veliku odluku

Koncert Miroslava Ilića biće održan i 11. decembra

Na oduševljenje publike, naročito one koja ni mesec dana pred koncert Miroslava Ilića nije uspela da pronađe karte za 10. decembar, pevač je posle danonoćnog razmišljanja ipak popustio. Drugi koncert je zakazan i to samo dan kasnije 11. decembra u Štark Areni.

Pročitajte: Sukob sa Arkanom promenio sve – Jedan udarac bio je dovoljan da Miroslav Ilić zauvek ostavi nju 

Koncert Miroslava Ilića

Ata images

– Ja nisam bio za to. Međutim očigledno objektivno postoji potreba. Ipak sam odlučio da radim i tu drugu Arenu. I to iz jednog prostog razloga, a to je da ne ostavim nikog, ko želi da podeli moju radost, povodim tih 50 godina na ovoj našoj estradnoj sceni. Tako da sam ipak pristao i na drugu – rekao je Miroslav Ilić u emisiji „Hajpovanje“.

Ilić je dodao da ne želi da krije da je presrećan i prezadovoljan i ovim do sad postignutim, kao i da zaista nije očekivao da će se 35 dana pred koncert rasprodati Arena, piše Hello!.

Pročitajte: Miroslav Ilić otkrio šta se krije iza zabrane izvođenja njegovih pesama u Zvezdama Granda

Ata images

Koncert Miroslava Ilića nesumnjivo će biti pravi spektakl, no pevačeva supruga Gordana je veoma zabrinuta za njegovo zdravlje, pa ideju o drugom koncertu nije baš zdušno podržala, ali je legendarni pevač ipak odlučio da posluša želje svoje publike.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES