Koncert Zdravka Čolića u Beču
Svet

October 12, 2022 09:00

By

Uz Zdravka Čolića samo ćerka i supruga, rastanak od njih bio je neizbežan (foto/video)

Koncert Zdravka Čolića u Beču događaj je za pamćenje i prepričavanje

Najveća balkanska zvezda, Zdravko Čolić, ovog vikenda odrzao je u Beču koncert za pamćenje. Pred više od četiri hiljade ljudi Čola je u Hallmann Dome-u otpevao svoje najčuvenije hitove, koje je publika sa njim horski pevala. Miljenik ženske publike koji i dalje pleni neverovatnom energijom, na binu je pred bečkom publikom izašao u večernjim časovima. Publiku u rasprodatoj dvorani pored pomenute zvezde dečačkog stasa i energije, zabavljali su Ivana Nikolić i DJ Shone.

Pročitajte: Iznenadićete se – Pre nego što je oženio Aleksandru, Zdravko Čolić je baš ovu ženu želeo

Čola je koncert započeo hitom „Mjerkam te, mjerkam“, nakon kojeg na bini nije štedeo sebe, kao ni publiku koju je zabavljao puna tri sata. Zbog njegovog koncerta, u organizaciji Aon Eventsa, mnogi su doputovali iz Švajcarske, Nemačke, Srbije i Crne Gore, kako bi uživali u ovom spektaklu.

Pročitajte: Zdravko Čolić otkriva tajnu mladalačkog izgleda – Ovaj tretman će vas za sat vremena preporoditi (foto)

U toku koncerta, Zdravko Čolić napravio je samo jednu pauzu kako bi se presvukao dok je publika u prepunoj hali sve vreme bila na nogama. Gromoglasnim aplauzom i ovacijama, uspeli su, nakon predviđenog kraja koncerta, da vrate Čolu na bis. Pevač se srdačno zahvalio publici u Beču koju, kako kaže, na njegovu žalost nije video nekoliko godina.

Pročitajte: Zdravko Čolić se usred parka skinuo u donji veš (FOTO i VIDEO)

Koncert Zdravka Čolića u Beču – Rastanak od publike bio je neizbežan

Svojim nastupom definitivno je učinio da ovaj koncert u Austriji ostane u nezaboravnom sećanju. Čola je svoj nastuo završio hitom „Ti si mi u krvi“ a sledeće druženje u Evropi zakazano je za ovu subotu u Štutgartu.

Pročitajte: Unina promena će vas šokirati – Čolićeva ćerka prešla u svetlo, da li biste je ikad prepoznali (foto)

Supruga Aleksandra i ćerka Una Čolić sve vreme su bile uz Zdravka, ali na slikama nisu viđene. Čola je svojevremeno objasnio zašto njegova izabranica nije često eksponirala na javnim okupljanjima:

– Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila:

– Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga – objasnio je on.

Pogledajte deo atmosfere u video prilogu koji je pred vama…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Yuplanet.at