kristijan golubovic
Svet

January 28, 2022 18:00

By

Kristijan Golubović žestoko isprozivao Cecu: Ona dovodi frajere u kuću, a Arkan je gleda s onog sveta i negoduje!

Televizijska ličnost i momak sa druge strane zakona, Kristijan Golubović postaće tata po treći put, pošto je njegova izabranica Kristina u petoj nedelji trudnoće. Kako ovih dana uživaju u ljubavi koja je nastala u jednom poznatom rijalitiju, Kristijan je pronašao za shodno ekskluzivno za Svet da prokomentariše teme koje ovih dana drmaju Balkan.

Kristijan Golubovic

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: CECA SVE RAZJASNILA! Evo zašto ona i Bogdan nisu otputovali zajedno na odmor! Pogledajte i kako se provode!

Kako ovih dana Cecina veza puni naslovne domaćih medija, te se javnost interesuje o vezi naše popularne pevačice i njenog devet godina mlađeg dečka, Bogdana.

Pa, Cecin dečko Bogdan dolazi u kuću. Verovatno i prespava tamo…

Da li je u redu i normalno? Pored Arkanovih slika ja da izigravam dečka ili muža? Ma, kakvi. Da je neki stan, ok, svaka čast, život ide dalje. Iskreno, ona ne bi trebalo da ima nikog po kanonima koje je on napisao. On sigurno negoduje sa onog sveta, dok gleda kako ona dovodi druge frajere u kuću. Javna tajna je da niko Arkanov nije zadovoljan Cecinim ponašanjem – izjavio je Kristijan.

“Javna tajna je da niko Arkanov nije zadovoljan Cecinim ponašanjem!”

Šta deca mogu da potražuju sem te kuće u Ljutice Bogdana?

Znam da imaju tu kuću, par stanova na Bežanijskoj kosi, neke lokale. Jedan od stanova je navodno Ceca dala Anđeli. Rekao sam joj tad da ne treba da šuruje sa Cecom zbog malo para, dok braća tuguju i pate tamo u tuđini. Ja se kunem u sve na svetu da sam prisustvovao kad su Natalija i Arkan sedeli i pričali čija je kuća i kako je sve to bilo, godinu dana pre Cecine ere. Čuo sam da su političari učestvovali u legalizaciji onog navodnog ćiriličnog Arkanovog potpisa, a ja znam da je on uvek govorio da žena i para nikad dosta, a da decu treba obezbediti uvek. Ceca je uvek angažovala ljude da pričaju u njeno ime, ona se nikad nije oglašala. Ja sam uzeo lično od Đanija Versaćea jednu haljinu, unikat, na kojoj je pisalo da nije za prodaju, basnoslovno sam je platio, i poslao za Beograd Arkanu. Tek kad se pojavio Cecin kalendar, video sam za koga je tražena ta haljina – izjavio je Golobović ekskluzivno za Svet.

Pročitajte: TEŽAK ŽIVOT Zlate Petrović! Odrasla uz kockarku, govorili da se bavi vradžbinama, bila ljubavnica… A, evo šta o njoj misle u rodnom selu!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ