Kristina Spalević
Svet

May 31, 2021 22:00

By

Kristina radi SVE za NOVAC! Bila je sa čovekom od 70 godina!

Kristini Spalević Kristijan Golubović koji ima 30 godina više od nje, nije najstariji partner. Ona je po tvrdnji njene sugrađanke bila u vezi sa čovekom od 70 godina.

Kristina ciljano uplovila u vezu sa Kristijanom!

Kristina sve radi zarad novca, u rijlitiji je ušla sa tim ciljem, a veza sa Kristijanom joj je donela na popularnosti a samim tim će i zaraditi. Misli da je on pun love i da će da ga izmuze, ali od toga nema ništa. Ona je bila sa jednim čovekom iz u vezi, vrlo imućnim biznismenom koji ima ženu i četvoro dece, sad ima 70 godina. On joj je priuštio lagodan život, ne neka skupa kola, luksuzne destinacije, već da može da se obuče, izađe, negde otputuje, to joj je bilo dovoljno. Mlađa je od sve njegove dece, ali to njoj nije bio problem – kaže dobro obevešten izvor za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

On ima vikendicu u blizini Novog Sada, gde su često zajedno odlazili, tamo su ih ljudi viđali i svi su pričali o tome, to je bila javna tajna. I pre njega je imala znatno starije partnere, ne znam da li zato što joj prija njihova moć ili se prosto loži na starkelje. Mislim da će je Kristijan šutnuti odmah po izlasku iz rijalitija, nije on odlepio za njom, samo mu je prilika da ima kome da ga uvali – zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ