Brak Vesne i Đoleta Đoganija svet portal
Star

October 27, 2021 22:00

By

KRIZA U BRAKU! Razvode se Vesna i Đole Đogani?!

Vesna i Đole Đogani nedavno su se našli u žiži skandala kada je denser navodno uhvaćen dok se u kolima ljubio sa drugom ženom. Iako su tada uspeli da reše sve nesuglasice, Vesna Đogani priznala je da se sada nalazi pred novim iskušenjem.

Vesna i Đole Đogani na korak do razvoda!

Mediji rade svoj posao i ne znam zašto bi bili nežni prema nama. Nije mi bilo svejedno dok su nas razvlačili po štampi i portalima, ali bilo mi je nelagodno samo dok sa Đoletom lično nisam razjasnila šta je posredi. Onda sam bila potpuno racionalna, čak nisam imala problem da dajem intervjue i objašnjavam situaciju, dok je Đole bio potpuno van sebe. To je bila situacija u kojoj sam ja smirivala njega, iako bi ljudi očekivali suprotno. Iznenadio se kada sam mu rekla da idem na televiziju, istu onu koja je objavila celu priču, da dam svoju izjavu. On nije mogao da veruje, pitao me je zbog čega odlazim u „leglo zmija“. Ali idem da razgovaram, da rešim stvar, što se na kraju i pokazalo kao najbolje. Onda je Đole rekao da smo „prešli igricu“, da je naš odnos prešao na novi nivo. On sada ima još veću odgovornost da zadovolji potrebe jedne zrele žene poput mene – rekla je Vesna i otkrila kako bi Đole reagovao kada bi situacija bila obrnuta:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Djogani (@djoganivesna)

Ne mogu to ni da zamislim, a verovatno ni on, jer ima jednako veliko poverenje u mene koliko i ja u njega. Svakako je uvek za to da probleme rešavamo između sebe pre nego što postanu javni. Možda i najteža tačka u našem braku do sada bila je moja postporođajna depresija, ali upravo me je Đole izvukao zahvaljujući razumevanju i ljubavi prema meni, ali i iskustvu nekoga ko ima mnogo sestara u familiji. Dve osobe koje se razumeju kao on i ja danas, mogu da prevaziđu bilo kakvu prepreku – kaže pevačica za Story i priznaje da se Đole i ona trenutno suočavaju sa novim problemom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Djogani (@djoganivesna)

Evo, upravo ovih dana imam jednu veliku „igranku“ u kući, ali ne smem još da pričam, treba mi vremena da je proživim, da dođem do rešenja, pa ću tek onda moći da analiziram – rekla je Vesna.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ