Kuća Branke Sovrlić svet portal svet
Svet

May 16, 2024 19:30

By

Branku Sovrlić zatekli krvavu i pretučenu: Policija odmah intervenisala, a njen muž je posle svega učinio jednu stvar

Kuća Branke Sovrlić opljačkan, a ona povređena

Pevačica Branka Sovrlić  doživela je nešto što nije mogla da zamisli ni u snovima, jer se takve scene viđaju samo u trilerima i horor filmovima. Kuća Branke Sovrlić bila je na meti pljačkaša kao i mnogi domovi poznatih ličnosti, o čemu je pevačica jednom prilikom i govorila.

Kuća Branke Sovrlić svet portal svet

Ata images

Brankina vila u sarajevskom naselju na Iliža jedna je od najluksuznijih, a lopovi su saznali i da je prepuna umetničkih dela, zbog čega je i postala njihova meta.

Pročitajte: I bogati plaču – Branka Sovrlić kupa se u milionima, a jedino što želi sebi ne može da priušti

Branka ne voli da govori o ovom nemilom događaju, ali se jednom prilikom ipak prisetila najtraumatičnijeg momenta u životu:

– Ne volim o tome da pričam. To je period kada je bilo mnogo pljačkaša, ma nema pevača kome nisu obili stan. To se desilo i mojoj komšinici, koja je penzionerka i živi baš do mene.

Kuća Branke Sovrlić svet portal svet

Foto: Ata images

–  Ja sam se pobila sa lopovima, pa su me udarili. Reagovala sam srcem. Na sreću, uhvatili su ih. Nakon toga, moj muž je postavio kamere, nabavio posebna vrata… Dugo posle toga kada bih ulazila u kuću, gledala bih da li mi je sve na mestu. Teško je kada znate da vam je neko preturao po stvarima – rekla je Branka.

Stan Branke Sovrlić mesto na kome se odvijala scena kao iz filma

– Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava…

Kuća Branke Sovrlić svet portal svet

Ata images

–  Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva – izjavila je tada Sovrlićeva.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES