Komšije Aleksandre Prijović
Svet

August 16, 2023 20:45

By

Mali klavir i beli anđeo, Filipa obuzele emocije kada je ugledao ovaj prizor: Priji suze klize niz lice FOTO

Kuća Prije i Filipa izgleda kao iz bajke

Popularni par Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović već godinama su u skladnoj vezi, koju su krunisali i brakom, a onda ga upotpunili i sinom Aleksandrom.

Pročitajte Aleksandra Prijović nesmotreno otkrila s kim je provela veče – Filipe, više te nema ni na mapi FOTO

Kuća Prije i Filipa

Instagram

 

Kuća Prije i Filipa koštala je mnogo, izgleda kao iz najlepše bajke

Njih dvoje su pre izvesnog vremena kupili nekretninu na Bežanijskoj kosi, koju su prema pisanju medija, platili neverovatnih 500.000 evra.

Nakon što su odlučili da će to biti njihov dom odlučili su da ga urede baš po svojoj meri, vodeći računa da u njemu sve bude prilagođeno i njihovom sinu.

Pročitajte Krila je sve ove godine – Aleksandra Prijović pokazala stariju sestru, dobro ćete se zagledati u sliku FOTO

Kuća Prije i Filipa

 

U domu poznate pevačice sve pršti od luksuza, a uprkos tome što je sve kao iz najlepšeg sna Aleksandra svoj dom retko kada prikazuje na društvenim mrežama.

Ona se trudi da svoju intimu sačuva od znatiželjnih pogleda, ali je nekoliko puta njen suprug Filip podelio atmosferu iz njihove kuće, pa smo tada imali priliku da vidimo detalje koji su sve ostavili bez daha.

Pročitajte Nikada više sa tobom – Prija i Filip došli do kraja puta, sve je rečeno jednim udarcem

Kuća Prije i Filipa

Najviše pažnje privukao je prelepi mali klavir, na kojem se odmara statua prelepog belog anđela, a mali Aleksandar uživa da se sedi i pritiska dirke ovog muzičkog instrumenta.

Nameštaj je veoma luksuzan, pretežno bele boje, biran tako da pruži maksimalnu udobnost svim članovima porodice. Guste, sive draperije daju posebnu dozu elegancije i čine da sve izgleda kao iz sna.

Pročitajte Uspela je da sakrije vesti o prinovi – Aleksandra Prijović rasplakala se pa otkrila da za tri meseca stiže FOTO

Kuća Prije i Filipa

Iako ima puno obaveza, Aleksandra se trudi da što više vremena provodi u svom domu, sa Filipom i Aleksandrom. U ovom prelepom ambijentu oni stvaraju nove uspomene i uživaju kada god im se za to ukaže prilika.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Bojan Vuković