kulići u problemu
Star

6 Decembra, 2021 19:00

Kulići u problemu! Skinute im PARE sa računa!

Dok vode bitku za goli život, Marija i Siniša Kulić nemaju nimalo mira. Kako Star saznaje, Miljana je unapred uzela honorar za Zadrugu 5 i vratila Zoline dugovi, a oni su o tome tek sada obavešteni.

Kulići u problemu!

Ljudi prosto više ne mogu da veruju na šta Miljana pristaje, a šta joj sve Zola podmeće samo da bi je iskoristio. Kada su čuli da je novac podigla pre ulaska u rijaliti, šokirali su se. Taman su mislili da oko Nove godine odu do banke i vide da li je na Miljanin račun za koji su ovlašćeni legla neka uplata jer im je sama rekla da na tri meseca proveravaju, ali od toga nema ništa. Ne treba njima taj novac, ali su hteli da podignu sa računa i ostave u sefu u banci kako bi Miljana konačno skupila za stan koji toliko želi da kupi za sebe i sina Željka – objašnjava rođaka porodice Kulić iz Niša za Star i nastavlja:

Marija je toliko plakala, ma nije mogla dva dana da dođe sebi. Krivo joj je što se Miljana toliko maltretira po rijalitiju, što ne viđa svoje dete koje brzo raste i što nije uz njih sada kada im je najteže. Zgroženi su na šta je sve Zola spreman i kako joj je podvalio kojekave ugovore koji nisu validni. Shvatili su da su prevareni i da im je sav novac skinut sa Miljaninog računa koji je oni trebalo da dignu i ostave sa strane. Srećom, Marija je svoj honorar sklonila sa strane, tako da ona i Siniša imaju od čega da žive.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ